UŽASNA VEST! Fudbaleru Borusije iz Dortmunda otkriven tumor, HITNO napustio pripreme ekipe! (FOTO)
Fudbaleri Borusije iz Dortmunda, Foto: Profimedia

SLEDI MU NAJVAŽNIJI ŽIVOTNI MEČ!

UŽASNA VEST! Fudbaleru Borusije iz Dortmunda otkriven tumor, HITNO napustio pripreme ekipe! (FOTO)

Borusija iz Dortmunda će u dogovoru sa fudbalerom Sebastijanom Aleom obaveštavati javnost o daljem razvoju situcije

Objavljeno: 23:55h

Sat vremena pre ponoći, stršne vesti stižu iz Nemačke - fudbaleru Borusije Dortmund Sebastijanu Aleu dijagnostikovan je tumor testisa zbog čega je momentalno napustio kamp Milionera u švajcarskom Bad Ragazu. Informaciju je obelodanio nemački klub na svom zvaničnom tviter profilu.

Golgeter koji je ovog leta došao na Vestfalen iz Ajaksa se jutros požalio da se ne oseća dobro, a lekarska ispitivanja otkrila su opaku bolest. U narednim danima, Ale će biti pod budnim okom lekara u medicinskom centru, a Borusija Dortmund će u dogovoru sa fudbalerom obaveštavati javnost o razvoju situcije. Za sada, klub je zatražio poštovanje Aleove privatnosti.

- Ovo su šokantne vesti za Alea, ali i za sve nas. Čitava Borusijina porodica želi Sebastijanu najbrži mogući i potpuni oporavak i nadamo se da ćemo uskoro biti u prilici da ga ponovo zagrlimo. Uradićemo sve što je u našoj moći da dobije najbolje lečenje i terapiju - rekao je sportski direktor žuto-crnih Sebastijan Kel.

Posle vrhunske sezone u Ajaksu u kojoj je izbrojao 34 gola i devet asistencija na 43 utakmice u svim takmičenjima, Borusija ga je videla kao naslednika Erlinga Halanda i za njegov transfer izdvojila 31.000.000 evra fiksno. Međutim, sada je pred Aleom najvažniji životni meč.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.