NIJE PRVI PUT DA GA HVALI! Vlahović impresionirao legendu Juventusa!
Dušan Vlahović, Foto: EPA/Paolo Magni

postaje ozbiljan igrač!

NIJE PRVI PUT DA GA HVALI! Vlahović impresionirao legendu Juventusa!

Alesandro Del Pjero još ranije je pričao za srpskog fudbalera da je sjajan u svim elementima igre

Objavljeno: 13:49h

Legendarni fudbaler Juventusa Alesandro Del Pjero dočekao je fudbalere tog tima na pripremama u Los Anđelesu. Tom prilikom je govorio za klupski kanal i istakao da mu se svđa ono što vidi.

Naročito je istakao Dušana Vlahovića, Leonarda Bonučija, Federika Kijesu i Hulijana Kvardada. Govoreći o srpskom napadaču, rekao je da ga je impresionirao.

- Ima momaka koji imaju izvenredne kvalitete. Upoznao sam ih i mnogi imaju pravi stav da mogu dobro da rade i da razumeju koja je težina ovog dresa. Vlahović me je impresionirao - rekao je Del Pjero.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bivši šampion sveta i viceprvak Evrope sa Italijom nahvalio je i Argentinca Anhela di Mariju, koji je u Torino stigao ovog leta kao slobodan igrač.

- Mislim da je on fantastično pojačanje za Juventus, ima neverovatan kvalitet. Efikasan je, to je nešto što volim. Sjajna je ličnost. Ima iskustvo, zna kako se osvajaju trofeji, upoznao sam ga i samo potvrdio ono što mislim - istakao je Del Pjero.

Italijan je za Juventus nastupao od 1993. do 2012. godine, a sa belo-crnima iz Torina osvojio je šest titula prvaka Italije, Kup Italije i Ligu šampiona 1996. godine.

Ovo nije prvi put da Del Pjero hvali Vlahovića, a u prošlosti je govorio da je ozbiljan igrač iz posebne zemlje, da je sjajan u svim elementima igre, ali i da nije lep poput njega.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.