Pešić otkrio TAJNU iz tima koja će značiti ZVEZDAŠIMA: ODUŠEVLJEN MARAKANOM!
Aleksandar Pešić, Foto: Starsport©

fk crvena zvezda

Pešić otkrio TAJNU iz tima koja će značiti ZVEZDAŠIMA: ODUŠEVLJEN MARAKANOM!

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić kaže da u redovima šampione Srbije ne sme doći do opuštanja posle dobrog starta sezone.

Objavljeno:

Crveno-beli su u petak ubedljivo savladali Radnik iz Surdulice rezultatom 6:0, a Pešić je kod prvog gola na maestralan način asistirao Mirku Ivaniću.

"Odlično smo počeli sezonu i sve ide baš onako kako bi trebalo. Imamo fenomenalnu ekipu i atmosfera u timu je sjajna. Svi dajemo maksimum na svakom meču i trudimo se da usrećimo sve one koji vole Crvenu zvezdu.

Aleksandar Pešić
Aleksandar Pešićfoto: instagram/crvenazvezdafk

Raduje me i to što je na 'malim' utakmicama prisutan sve veći broj ljudi, daćemo sve od sebe da ih svojim dobrim igrama i golovima privučemo na svaku utakmicu u prvenstvu", počeo je Pešić.

Govorio je povratnik u redove crveno-belih i o izazovu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koji ih očekuje već u sredu, 3. avgusta kada će dočekati jermenski Pjunik.

UĆUTKIVAO SEVER NAKON GOLA? Sada se oglasio!

"Ne smemo da se opuštamo. Očekuje nas veoma važan period i kvalifikacije za Ligu šampiona. Prvi protivnik je Pjunik i mislima se već pripremamo za taj susret. Ekipa je spremna za sve što nas čeka i daćemo sve od sebe da obradujemo sve zvezdaše."

Dotakao se popularni "Šilja" i podrške sa tribina.

1 / 8 Foto: Twitter/ Osman Bukari

"Mnogo nam znači kada vidimo da navijači dolaze na stadion u velikom broju. Oni nam daju vetar u leđa i uz njihovu podršku možemo sve. Čuo sam da je ideja da svi dođu u dresovima, što bi bilo zaista fenomenalno. To bi bilo kao da imamo 30 hiljada igrača na terenu.

ŽESTOKO OPLEO PO ZVEZDI: Krvavo sam trenirao - IMAO SAM NEPRAVEDNO LOŠ TRETMAN!

Nije bitno koji je dres u pitanju, već da svi budemo kao jedno. Ovim putem pozivam sve one koji vole Crvenu zvezdu da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati svoj maksimum kako bi se na kraju zajedno radovali", zaključio je Pešić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.