Poznato ko deli pravdu Zvezdi i Partizanu na evropskoj sceni!
166. večiti derbi, Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

kalifikacije za evropska takmičenja

Poznato ko deli pravdu Zvezdi i Partizanu na evropskoj sceni!

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa Pjunikom iz Jermenije (sreda, 20.45) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Partizan u istoj rundi doigravanja za Ligu Evrope igra protiv AEK Larnake

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde se posle rutinske pobede nad Radnikom iz Surdulice okreću izazovima na evropskoj sceni.

Izabranici Dejana Stankovića evropsku misiju počinju od trećeg kola i duela sa Pjunikom, koji je uz dosta muka eliminisao Didelanž iz Luksemburga.

MAJSTORIJA PEŠIĆA! VAR POTVRDIO, Zvezda povela posle FANTASTIČNE akcije! (VIDEO)

U međuvremenu, UEFA je odredila delioce pravde za duel na "Marakani" koji se igra u sredu od 20.45. Na centru će se naći sudijska trojka iz Portugalije, glavni arbitar je iskusni Arutur Manuel Ribeiro Soareš Dijaš koji dolazi iz elitne grupe i, inače, sudio je u završnici takmičenja u Ligi šampiona prošle sezone.

1 / 3 Foto: Starsport©

Pomagaće mu sunarodnici Rui Barbosa Tavares i Paulo dos Santos Soareš, dok je za četvrtog sudiju imenovan Hoze da Košta Verisimo. Delegat je Eduard Kindl iz Lihtenštajna.

DA LI JE ZVEZDA U PLUSU NAKON "TRANSFER" PIJACE? Ekipa VEĆ proglašena za najbolju u proteklih 10 godina!

Kada je reč o Partizanu, crno-beli igraju protiv kiparskog AEK-a iz Larnake u 17.30 narednog četvrtka, a na centru će se naći Letonac, Andris Treimanis. Asistiraće mu Haralds Gudermanis, kao i Aleksejs Spasjonikovs, dok je četvrti sudija Aleksandrs Golubevs.

Treimainis dolazi iz prve kategorije sudija UEFA, dok je delegat je Mohamed Ta iz Francuske.

GAĆINOVIĆ UŽIVAO: Zaslužili smo da napunimo mrežu Partizana DO VRHA!

Što se tiče Čukaričkog, tim sa Banovog Brda igra protiv Tventea (četvrtak, 20), a pravdu u tom meču deliće iskusni sudija prve kategorije Harald Lehner iz Austrije, kojem će pomagati Andreas Hajdenrajh i Maksimilijan Kolbič, dok je četvrti sudija Markus Hameter. Delegar je Bjern Feker iz Nemačke.

Espreso/Informer


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.