PARTIZAN JE SAMO JEDNOM IDENTIČNO LOŠE STARTOVAO: Tad je Nikolić preokrenuo i uzeo DUPLU KRUNU! Može li to Stolica?
Marko Nikolić/Ilija Stolica, Foto: Starsport©

nije beznadežno?

PARTIZAN JE SAMO JEDNOM IDENTIČNO LOŠE STARTOVAO: Tad je Nikolić preokrenuo i uzeo DUPLU KRUNU! Može li to Stolica?

Prva tri kola u toj sezoni pre šest godina su bila još gora, ali je situacija posle četvrtog bila ista. Bar bodovno, ako ne psihološki

Objavljeno:

Partizan je treći put zaredom razočarao svoje navijače. Posle dva remija, doživeli su crno-beli još jači udarac jer su minimalno poraženi u Novom Pazaru.

To znači da posle četiri kola Superlige Srbije imaju samo pet bodova. Ako Crvena zvezda pobedi Radnik (izvesno je) i ostane na maksimalnom učinku pobeći će već sada ogromnih sedam bodova najvećem rivalu.

1 / 5 Foto: Starsport©

Ali, ovako loš start u prva četiri kola Superlige Partizan je imao samo u sezoni 2016/17. Tada su takođe osvojili pet bodova, ali drugim redosledom i sa dva trenera.

Ivan Tomić je startovao remijem 0:0 u Bačkoj, pa izgubio 1.2 u Kruševcu od Napretka i podneo ostavku. U Humsku se vratio Marko Nikolić, ali nije odmah krenuo s pobedama.

Marko Nikolić
foto: Starsport©

I tad je Partizan prvu utakmicu pred svojim navijačima igrao tek u 3. kolu i izgubio od Vojvodine Nenada Lalatovića 1:3.

Dakle, prva tri kola u toj sezoni pre šest godina su bila još gora, ali je situacija posle četvrtog bila ista. Bar bodovno, ako ne psihološki.

Nikolić je ostvario prvu pobedu nad Javorom u Ivanjici, a naznake da borba za titulu nije gotova dao pobedom u večitom derbiju u 9. kolu.

Zvezda je ipak imala šest bodova više posle regularnog dela prvenstva (kad su prepolovljeni - tri), ali su crno-beli preokrenuli trku u plej-ofu. Odigrali su ga bez poraza i sa tri boda više završili sezonu, uzeli ligu a onda i kup!

Da li Ilija Stolica može da preokrene situaciju na sličan način? Izjasnite se i vi.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.