GAĆINOVIĆ UŽIVAO: Zaslužili smo da napunimo mrežu Partizana DO VRHA!
Vladimir Gaćinović, trener Novog Pazara, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

rapsodija pazaraca, raspadija partizana

GAĆINOVIĆ UŽIVAO: Zaslužili smo da napunimo mrežu Partizana DO VRHA!

Dodaje da su svesno prepustili dobar deo terena igračima Partizana, iako su imali fudbalera više čak 65 minuta

Objavljeno:

Fudbaleri Novog Pazara napravili su veliku senzaciju na startu 4. kola Superlige Srbije pobedivši Partizan na domaćem terenu minimalnim rezultatom, iako pre toga nisu osvojili niti jedan bod u domaćem šampionatu - 1:0 (1:0).

Domaćin je jedini gol na meču postigao u 24. minutu preko Miloša Mijića, iz penala.

1 / 5 Foto: Starsport©

Majdovac je prethodno u kontri u šesnaestercu Partizana zalomio Sinišu Saničanina koji ga je potom zakačio po levoj nozi.

Trener Novog Pazara, Vladimir Gaćinović, bio je prepun samopouzdanja posle ogromne pobede svog tima, istakavši da je njegov sastav morao da učini više.

- Meni je ovo glavno merilo. Mi smo ove tri utakmice zaslužili isto ovo. Radili smo, znali smo da će se vratiti. Hvala Bogu što nam se vratilo, ali mislim da nije dovoljno. Danas smo zaslužili da napunimo mrežu Partizana do vrha, znali smo od početka šta hoćemo, kako da ih dobijemo na tranziciji i to smo dobili. Mislim da je pobeda mogla biti ubedljivija - kaže Gaćinović.

Dodaje da su svesno prepustili dobar deo terena igračima Partizana, iako su imali fudbalera više čak 65 minuta.

- Kada igrate protiv mnogo dobrih igrača, koji igraju između linija tima, teško je parirati i svesno smo prepustili i dalje da napadaju. Tek smo se otvorili u drugom poluvremenu, kada smo uveli neke svežije igrače. Znali smo da jedna greška može da nas kazni, Rikardo ili Natho. Znali smo da ne smemo da se otvaramo. U prvom poluvremenu smo mogli da damo još jedan ili dva gola, a drugo je bilo za medalju. Čestitke Partizanu, žao mi je što su ovako su loše startovali, to je jedan veliki klub, ali sam siguran da će se vratiti na prave staze.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.