SKANDAL - ZVEZDA ARSENALA OPTUŽENA ZA SILOVANJE: Smejao mi se u lice i govorio da njemu ne mogu reći NE!
Devojka koja optuižuje Partija za silovanje, Foto: Printscreen/Twitter/@deffonotchaur

BURA U ENGLESKOJ

SKANDAL - ZVEZDA ARSENALA OPTUŽENA ZA SILOVANJE: Smejao mi se u lice i govorio da njemu ne mogu reći NE!

Još uvek neidentifikovana devojka u 20-im postavila je niz 'dokaza' da ju je vezista silovao

Objavljeno: 20:18h

Zvezda Arsenala i za većinu navijača ključni vezista, Tomas Parti (29), našao se nedavno na stubu srama nakon što je optužen za silovanje.

Ganac je ipak uspeo da dokaže da je nevin. Ispostavilo se da mu je sve namestila njegova devojka Sara Bela i to nakon što je odbio da je oženi tokom godišnjeg odmora.

Tomas Parti (levo) sa saigračima iz Arsenala
Tomas Parti (levo) sa saigračima iz Arsenalafoto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Centralni vezni je početkom juna prešao iz hrišćanstva u islam i promenio ime u Jakubu, pa vratio u Tomas Parti.

POZNATI FUDBALER PROMENIO VERU I PREZIME ZBOG NJE! Potom citirao Đokovića!

Parti se nakon kratke pauze priključio ekipi Arsenala na pripremama, ali sada mu stižu novi problemi. Još jedna devojka je odlučila da ga optuži za silovanje i postavila je dokaze na društvene mreže.

Još uvek neidentifikovana devojka u 20-im postavila je niz 'dokaza' da ju je Parti silovao. Navodi da je pokušao da je naterao na oralni seks dok je spavala i tvrdi da ju je silovao.

- Silovao me i ostavio me u krevetu bez svesti dok se on zabavljao na Ibici. Kada se vratio, smejao mi se u lice i govorio mi da njemu ne mogu reći NE - ističe ova devojka i dodaje:

- Tomas Parti je serijski silovatelj koji ma sreće jer je Velika Britanija promenila zakon o izručenju 10 dana pre nego što je odlučio da me siluje. Desilo se to na odmoru na Ibici - istakla je ona pokazivajući snimke razgovora s Partijem na 'Snepčetu'.

Takođe, tvrdi da je reprezentativac Gane pokušao da je gurne niz stepenice i da je podnela sve potrebne dokaze policiji protiv 29-godišnjeg veziste.

Ostaje da vidimo da li će Arsenal reagovati, čak i na samo pokretanje istrage, naročito kad se zna koliko je menadžer Mikel Arteta nepopustljiv i na najmanje moguće prestupe. Najbolji primer je Pjer-Emerik Obamejang.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.