'LUDI JENS' KAO U GTA VICE CITY-ju: MOTORNOM TESTEROM ISEKAO KOMŠIJIN KROV! Bolje od uriniranja usred utakmice...
Jens Leman, Foto: EPA/Andreas Schaad

s njim nikad dosadno

'LUDI JENS' KAO U GTA VICE CITY-ju: MOTORNOM TESTEROM ISEKAO KOMŠIJIN KROV! Bolje od uriniranja usred utakmice...

Jens je kao golman Štutgarta 2009. usred igre otrčao iza reklame iza svog gola i "olakšao se" dok je cela tribina gledala, a ne prestaje sa eksecntričnim ponašanjem ni u penziji

Objavljeno:

Neobične vesti stižu nam iz Nemačke. Tamošnji list "Bild" je nedavno obelodanio priču o golmanu Bajerna i reprezentacije Nemačke, Manuelu Nojeru, koji nije "adekvatno" nagradio taksistu koji mu je vratio novčanik, a sada se u centru skandala našao jedan bivši vrhunski čuvar mreže.

Nekadašnji golman Arsenala, Borusije iz Dortmunda, Milana i Šalkea i 'Elfa', Jens Leman, sukobio se sa komšijom oko svoje nove garaže i odlučio da preuzme pravdu u svoje ruke.

Jens Leman
foto: Youtube / Printscreen

Ekscentričnom Lemanu (52) se nije dopalo što je komšijina garaža delom bila na njegovom imanju, pa je odlučio da višak sam odstrani - motornom testerom.

Leman je uništio krovne grede, a iako je navodno otkinuo kabl nadzorne kamere, ona je nastavila da radi na akumulator, pa je sve snimljeno!

Šteta se procenjuje na nekoliko stotina evra, a komšija je odmah pozvao policiju koja utvrđuje okolnosti slučaja. Takođe utvrđuje i da li je Leman odgovoran za raniju štetu na garaži.

"Bild" piše i da se komšije već neko vreme svađaju, a slvani golman je prethodno takođe prijavio svog komšiju za materijalnu štetu i prinudu.

Inače, Leman je bio poznat po neobjašnjivim postupcima i na terenu i van njega. Navijači Arsenala su ga prozvali "Ludi Jens" kada je 2004. iz čista mira uhvatio za glavu Robija Kina i skrivio penal uderbiju sa Totenhemom.

Na kraju je ipak bilo 2:2 i Arsenal je na terenu najljućeg rivala proslavio 13. titulu prvaka Engleske, ispostaviće se poslednju do danas, ali najcenjeniju jer su jedini celu sezonu odigrali bez poraza pa zaradili nadimak "Nepobedivi". Leman je u tome imao velikog udela, u svojoj prvoj sezoni i 47 mečeva u Premijer ligi.

A 2009. Jens je opet nasmejao ceo svet jer je kao golman Štutgarta usred igre otrčao iza reklame iza svog gola i "olakšao se" dok je cela tribina gledala!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.