SILOVALA JE GRUPA MUŠKARACA! Prodaje gole slike za 10 evra, proglašena jednom od najse*sipilnijih žena sveta (FOTO)
Malo tuča malo erotika, svakodnevnica za Pejdž Van Zant, Foto: Printscreen/intsagram/paigevanzant

magnet za muško oko

SILOVALA JE GRUPA MUŠKARACA! Prodaje gole slike za 10 evra, proglašena jednom od najse*sipilnijih žena sveta (FOTO)

"Zarađujem mnogo više novca objavljujući fotografije na Instagramu nego od borbi"

Objavljeno: 11:30h

Amerilčka MMA takmičarka Pejdž Van Zant nedavno je zakazala novu borbu u BKFC (boks bez rukavica) gde će pokušati da dođe do svoje prve pobede u takmičenju u koje je prešla posle raskida ugovora sa UFC-om!

Čarisa Sigala biće njena naredna rivalka, a Pejdž je još jednom iskoristila priliku da skrene pažnju na to da bi svi oni koji ulaze u ring trebalo da budu više plaćeni. Kao primer pokazala je sebe, jer više zarađuje od golišavih fotki.

1 / 12 Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

- Zarađujem mnogo više novca sedeći kod kuće i objavljujući fotografije na Instagramu nego od borbi - rekla je Van Zantova koja svoj eksplicitni sadržaj na "Onlyfans-u" naplaćuje 10 dolara.

Zbog svog atraktivnog izgleda, ova Amerikanka je postala jedno od najprepoznatljivijih lica u MMA svetu. U međuvremenu je dobila ponudu da učestvuje u jednom filmu, dok ju je magazin "Maksim" uvrtsio među 100 najseksi žena u 2022. godini.

Čini se da joj u životu trenutno "teku med i mleko", ali je Van Zantova u suštini iza sebe ostavila strašnu prošlost. Mnogima je poznato da je sa 14 godina preživela silovanje, te je sve svoje traume otkrila 2018. godine kada je izdala autobiografiju.

Sve se dogodilo na jednoj zabavi, a u silovanju su učestvovala nekolicina momaka. Međutim, Pejdž je nakon silovanja trpela psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na "grupnjak".

Silovatelji su "preko noći" postali junaci, a ona laka devojka. U knjizi je otkrila i da je uzimala pilule dok se ne onesvesti, jer nije imala želju za životom. Takođe, promenila je prezime.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.