HIT IZJAVA OSIMA: "Pirka vetar što je dobra stvar" "Stadiončić je SLADAK, igraju ovde na plastici"
Amar Osim sa njegovim fudbalerima napada Ligu konferencija, Foto: Printscreen

KOMIČNO PRED LIGU KONFERENCIJA!

HIT IZJAVA OSIMA: "Pirka vetar što je dobra stvar" "Stadiončić je SLADAK, igraju ovde na plastici"

Ne zna se koja rečenica izaziva veći osmeh na lice

Objavljeno: 12:45h

Fudbaleri Veleža večeras igraju u gostima protiv Hamruna revanš utakmicu drugog pretkola Lige konferencija.

Jasno je da će mostarski klub da uradi sve kako bi došao do preokreta i plasmana u treće pretkolo, ali Velež mora da igra znatno bolje nego što je to bio slučaj pre sedam dana na Grbavici.

BLAŽEVIĆ OTKRIO ZANIMLJIVU STVAR: Zbog utakmice koju nije želeo da namesti Partizan je postao šampion Jugoslavije

Zanimljivo da juče zbog tehničkih problema nije održana konferencija za novinare, ali nakon treninga trener ovog tima, Amar Osim, govorio je o susretu u kvalifikacijama za Evropu.

- Dobro smo doputovali, došli smo na stadion gde ćemo da igramo. Malo pirka vetar što je dobra stvar jer u gradu gde smo smešteni jako je sparno, a ovde uopšte nije tako, što je odlično. Stadiončić je sladak mada bi bilo bolje da igramo na ovom velikom nacionalnom, ali nešto ga renoviraju. Igraju ovde na plastici, ovo je neka nova plastika koja će verovatno sutra da bude u odličnom stanju - rekao je Osim i nastavio.

LJUDI SU MOGLI ŽIVI DA IZGORE: Novi detalji stravičnog HULIGANSKOG PIRA - dobro je da NEMA MRTVIH!

- Što se tiče utakmice ima dobrih i loših stvari. Loša stvar je što imamo rezultat koji nije baš optimalan i što smo videli da ekipa protiv koje igramo ima dosta kvaliteta. Dobra stvar je što znamo neke stvari koje nismo znali pre prve utakmice. Drugačije je kada igraš protiv nekog uživo nego kada gledaš na televiziji. - Istakao je iskusni trener a pritom nastavio:

- Ako mi uradimo sve što je u našoj moći i što nismo uradili baš u prvoj utakmici i potrudimo se kao što smo se većinom trudili u prvoj utakmici, ali smo se na nezgodan i na glup način malo trudili i da se stvari malo poklope kao što nisu u prvoj utakmici mislim da imamo čemu da se nadamo. Videli smo da ta ekipa nije nesavladiva i imaju dosta stvari koje mogu da se iskoriste. Do nas je, videćemo da li ćemo uspeti ili ne. - Zaključio je Osim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.