RUMUN ZGROŽEN REAKCIJOM TURAKA: Ovo je UŽAS, ovako nešto nisam očekivao!
Mirčea Lučesku, Foto: EPA/Sedat Suna

šok

RUMUN ZGROŽEN REAKCIJOM TURAKA: Ovo je UŽAS, ovako nešto nisam očekivao!

Tema dana u fudbalskom svetu su povici s tribina stadiona Fenerbahčea dok traje rat u Ukrajini a sigurno je da će i UEFA reagovati

Objavljeno:

Jedan od derbija 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igrali su Fenerbahče i Dinamo Kijev. U prvoj utakmici nije bilo golova pa se znalo da će u revanšu u Istanbulu biti napeto.

Ali, svi su ostali šokirani scenama nakon vodećeg gola Ukrajinaca koji je postigao Vitalij Bulajskij, kada su navijači Fenerbahčea gromoglasno počeli da skandiraju 'Vladimir Putin, Vladimir Putin'...

Kasnije se pojavio snimak na kom se vidi da je Bulajskij prvo provocirao domaće navijače jer je navodno gol slavio pokazivanjem "orla", simbola njihovog gradskog rivala Bešiktaša.

U svakom slučaju, fudbalski svet je generalno zgrožen povicima s tribina dok traje rat u Ukrajini a sigurno je da će i UEFA reagovati.

Dinamoi je na kraju pobedio 2:1 posle produžetaka i prošao u 3. kolo a trener Mirčea Lučesku je ovako prokomentarisao susret:

- Igrali smo kako smo se dogovorili. Nismo puno obraćali pažnju na navijače, ali zaista ovako nešto nisam očekivao. Ovo navijanje je užas, šta drugo reći - rekao je iskusni stručnjak koji se proslavio uspesima sa Dinamovim glavnim rivalom - Šahtjorom iz Donjecka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.