TAKSISTA PREVALIO 120 km DA VRATI NOJERU NOVČANIK I PARE: Ostao je šokiran "nagradom" koju mu je as Bajerna dao!
Manuel Nojer, Foto: EPA/Matthias Schrader

zaprepastio se

TAKSISTA PREVALIO 120 km DA VRATI NOJERU NOVČANIK I PARE: Ostao je šokiran "nagradom" koju mu je as Bajerna dao!

Nagrada je sprdnja! Imam četvoro dece i šta da radim s tim dresom? - pita se uzrujani muškarac

Objavljeno: 07:47h

Nemački list 'Bild' objavio je kako je jedan taksista pronašao novčanik u kom su bili novac i dokumenti Manuela Nojera, ali je ostao uskraćen za očekivanu nagradu.

Taksista koji je tog dana vozio nemačku zvezdu, pronašao je novčanik nekoliko sati kasnije dok je čistio automobil po završetku smene.

- Ime i adresa Manuela Nojera bili su na ličnoj karti. Unutra je bila i Viza Platinum kartica, crna MasterCard i oko 800 evra u gotovini - priča on u razgovoru za Bild.

Pošteni taksista odlučio je da sve to vrati Nojeru, pa je otišao do njegove kuće u Lehelu, ali ga nije bilo tamo. Onda je otišao u grad Tegernze gde golman Bajerna ima imanje, ali i tamo ga nije bilo. Jedan od stanovnika mu je rekao da Nojerov menadžer živi u blizini, pa je otišao kod njega.

- Otvorio mi je vrata, sve sam predao i ostavio svoje kontakt podatke - rekao je Hazir S., taksista koji je priču očito hteo da podeli s novinarima.

Muškarac je, kako bi vratio ono što pripada reprezentativcu Nemačke, prešao ukupno oko 120 kilometara i navodno potrošio čak 400 evra na gorivo.

Manuel Nojer
foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Nakon dve sedmice dobio je paket. U njemu je bio dres Manuela Nejera s autogramom. Nije bilo poruke ni zahvalnice, a kamoli novca kom se vozač taksija očigledno nadao.

- Nagrada je sprdnja! Imam četvoro dece i šta da radim s tim dresom? - pita se uzrujani muškarac.

Hazir S. je čak kontaktirao Bajern Minhen kako bi dobio neku odštetu, ali klub ga je ignorisao. Manuel Nojer, pak, nije odgovarao na novinarska pitanja o slučaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.