JUNAJTED U PANICI, RONALDO NE ODUSTAJE: Hoće raskid ugovora, intervenisao Ferguson!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Andrew Yates

zakuvava se

JUNAJTED U PANICI, RONALDO NE ODUSTAJE: Hoće raskid ugovora, intervenisao Ferguson!

Kristijano Ronaldo je rešen da se pridruži nekom od kandidata za osvajanje trofeja, a sigurno je i da mu njegova dobro poznata sujeta ne dozvoljava da igra u "malenoj" Ligi Evrope

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo ne odustaje, a Mančester junajted ne popušta. Uprava engleskog velikana nikako ne želi da izgubi najboljeg igrača taman kad su krenuli u rekonstrukciju tima sa novim trenerom Erikom ten Hagom.

Jasno su to dali do znanja Portuglacu i njegovom agentu Žoržu Mendešu koji je nedavno istakao zainteresovanim stranama da bi CR7 pristao i na 30 odsto mnaju platu, samo da pređe u neki klub koji će igrati Ligu šampiona.

1 / 5 Foto: EPA/Peter Powell

Pojedini mediji ističu da je to zato što Ronaldo ne želi da propusti priliku da poboljša golgeterski rekord u elitnom UEFA takmičenju i da ga Lionel Mesi ne bi prestigao, ali u tom slučaju bio bi spreman da pređe u matični Sporting ili neki drugi "manji" klub.

Umesto toga, on je rešen da se pridruži nekom od kandidata za osvajanje trofeja, a sigurno je i da mu njegova dobro poznata sujeta ne dozvoljava da igra u "malenoj" Ligi Evrope.

Zato se nudio Bajernu, Čelsiju, PSŽ-u, ali nijedan od tih klubova nije bio spreman da izdvaja veliki novac za 37-godišnjeg Ronalda. Činilo se da će se toga prihvatiti Atletiko Madrid, ali sada su manje šanse za to jer su navijači "Jorgandžija" javno istakli da su protiv dolaska portugalskog napadača.

Sada je navodno Ronaldo ponudio čelnicima Mančestera da pocepaju njegov ugovor, odnosno da i ako ode negde na pozajmicu ne moraju da ga plaćaju ni delimično!

Ali, Englezi su rešeni da ga zadrže po svaku cenu, pa su, nemoćni da učine da se predomisli, u pregovore uključili i Ronaldovog bivšeg trenera, čuvenog ser Aleksa Fergusona.

Da li će on uspeti da ubedi Kristijana da ostane ili će fudbaler koji je navikao da uvek dobija šta želi uspeti da ode, ostaje da vidimo. Fudbalsko leto je i dalje vrelo...

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.