JOŠ JEDNO NE CRVENE ZVEZDE! Šampion Srbije nije zadovoljan ni novom ponudom velikog rivala Olimpijakosa!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

PONOVO MALA PONUDA!

JOŠ JEDNO NE CRVENE ZVEZDE! Šampion Srbije nije zadovoljan ni novom ponudom velikog rivala Olimpijakosa!

Veruju u Ljutice Bogdana da za transfer Pavkova mogu da dobiju 1.500.000 evra i ne odstupaju od toga

Objavljeno: 20:43h

I u ovom prelaznom roku aktivno je ime Milana Pavkova, međutim, ne želi Crvena zvezda tek tako da se odrekne junaka pobede nad Liverpulom i napadača koji je više puta dosad pokazao da ume da zablista onda kada se to najmanje očekuje.

Veruju u Ljutice Bogdana da za transfer Pavkova mogu da dobiju 1.500.000 evra i ne odstupaju od toga. Po saznanjima Mocart Sporta, ponovo su poslali odričan odgovor u Atinu na ponudu Panatinaikosa, koji je posle odbijenih 600.000 evra javio da je spreman da plati 750.000.

Na manji iznos od zacrtanog crveno-beli pristali bi jedino u slučaju da u međuvremenu prodaju Ohija Omoidžuanfa, čijim partijama od zimskog dolaska iz Moldea nisu oduševljeni. Pritom, može se čuti i da u Crvenoj zvezdi ne žele da pojačavaju najvećeg rivala Olimpijakosa, s kojim su u prijateljskim odnosima.

1 / 3 Foto: Starsport©

Pavkov je u tekuću sezonu ušao efikasnim nastupima u Superligi, pošto je u prva dva kola triput bio strelac. Interesovanje za snažnog napadača pokazala je i Đenova. Italijani se, međutim, (još) nisu javili s konkretnom ponudom.

Podsetimo, Milan Pavkov je u Crvenu zvezdu došao januara 2017. iz niškog Radničkog za 300.000 evra. Sakupio je 146 nastupa u kojima je dao 56 golova, od kojih su najznačajnija dva Liverpulu za pobedu 2:0 u grupi Lige šampiona 2018.

Kada je reč o napadačima, crveno-beli vraćanjem Aleksandra Pešića nisu stavili tačku na letnji prelazni rok kada je reč o napadačima. Želja je i Siril Desers iz Genka, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Fajenordu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.