RASTU ŠANSE! Zvezda može da dovede STRAŠNOG napadača, na potezu je uprava!
Zvezdan Terzić, Foto: FK Crvena zvezda

OHRABRUJUĆE VESTI!

RASTU ŠANSE! Zvezda može da dovede STRAŠNOG napadača, na potezu je uprava!

Bio je prvi strelac prethodnog izdanja Lige konferencije

Objavljeno: 18:47h

Signali za Crvenu zvezdu su ohrabrujući kad je u pitanju velika želja čelnika kluba, Siril Desers.

Naime, njegov klub Genk je odbio ponudu iz Serije A za Desersa, a takođe Fejenord, u kome je Desers igrao na pozajmici, uveliko radi na pronalaželju zamene. Kombinacija ta dva saznanja nudi šanse Zvezdi da napadne Desersa i tako dobije najzvučnije pojačanje ovog leta.

Siril Desers, Fejenord, Tomaš Holeš, FK Slavija Prag
foto: EPA/Maurice van Steen

Prema saznanjima belgijskih medija, Kremoneze je poslao zvanučnu ponudu za Nigerijca, ali su je čelnici Belgijanaca istog trenutka odbili. Ne zato što ne žele da ga prodaju, već što ponudu smatraju nedovoljnom. Suma koju su Italijani ponudili nije obelodanjena, mada su u Genku procenili da nije ni dovoljna za prvog strelca prethodnog izdanja Lige konferencije.

- U ovom času jedino želim da se posvetim meču sa Klub Bružom. Ostalo ne mogu da kontorlišem. Mirno prihvatam situaciju. Svašta sam prošao i doživeo za osam godina profesionalnog bavljena fudbalom. Nema planova na ovom nivou. Bitno je da ne dozvolite da vas neka situacija zavara - predočio je nedavno Desers.

Kremoneze će morati da pojača ponudu ako želi napadača koji je eksplodirao na stadionu De Kajp, s tim da 27-godišnji fudbaler kao najveću želju ističe da se svi poslovi kad je u pitanju izbor novog kluba završe pre, po pravilu stresnog, 31. avgusta.

Desers daje gol Partizanu u Humskoj
Desers daje gol Partizanu u Humskojfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Sezona u Roterdamu je bila izvanredna. Kontakt sa Fajenordom i dalje održavam, redovno razgovaram sa trenerom Arneom Slotom, vrata povratku nisu potpuno zatvorena, ali želim da ovoga puta sve teče prirodno. Prošle godine posao sa Holanđanima je završen tek poslednjeg dana prelaznog roka. Taj dan me je koštao nekoliko godina života. Nadam se da ću sad ranije naći klub - rekao je Desers.

Pitanje je ipak da li Fejenord može da dobije Desersa i zato mu je već našao zamenu. I to u Meksiku. Čelnici kluba su naciljali Santjaga Himenesa, 21-godišnjeg centarfora Kruz Azula.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.