PARTIZAN DOVODI ZVEZDINU VELIKU ŽELJU? Potpuno ludilo od prelaznog roka, u priči je i Prijović!
Čumić i Ben, Foto: FK Crvena zvezda

otkud sad ovo?

PARTIZAN DOVODI ZVEZDINU VELIKU ŽELJU? Potpuno ludilo od prelaznog roka, u priči je i Prijović!

Crveno-beli prošlog leta nisu uspeli da se izbore za ovog igrača, da li će uspeti crno-beli?

Objavljeno: 16:39h

Nije retkost da večiti rivali na meti imaju iste igrače, a srpska javnost se posebno uzburka i odmah kreću "prepucavanja" navijača.

Prošlog leta je Nikolu Čumića iz Olimpijakosa želela Crvena zvezda, a ovog ga je naciljao Partizan.

Međutim, ni crno-beli neće lako stići do željenog pojačanja...

Ipak, kao što su crveno-beli letos ostali kratkih rukava kada se pojavio Lucern, sada bi isto mogli da prođu i crno-beli zbog Legije

Poljski i grčki mediji javljaju da je Legija ozbiljno zagrizla za Čumića i da želi da ga dovede. Srpsko krilo nije u planovima Olimpijakosovog trenera Pedra Martinsa i nije ni licenciran za novu sezonu.

Čumić u dresu Radničkog
Čumić u dresu Radničkogfoto: Starsport©

Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Lucernu gde je na 26 utakmica dao četiri gola i zabeležio dve asistencije ali mu to nije bilo dovoljno da stekne novo poverenje u Olimpijakosu. O dolaska iz Niša pre dve godine, Čumić je samo šest meseci proveo u prvom timu ali nije dobio šansi ni da debituje. Drugu polusezonu je proveo na pozajmici u Sportingu iz Hihona.

Grčki klub želi da izvuče otprilike ono što je uložio u njegovu kupovinu iz Radničkog (oko 500.000 evra) ali najrealnija opcija je ipak nova pozajmica. Čumića ugovor za pirejske crveno-bele veže još dve godine i mogli bi da pristanu na pozajmicu s opcijom otkupa.

Čumić je želja trenera Koste Runjaića koji želi da se reši Lirima Kastratija i pošalje ga negde na pozajmicu. Pored Čumića, Legija želi još jednog srpskog fudbalera. Poslednjih dana Poljska bruji o bombastičnom povratku Aleksandra Prijovića u Legiju. On je godinu i po dana nosio belo-crni dres i Varšava mu je bila odskočna daska u karijeri posle koje je potpisao za PAOK. Navijači Legije ga obožavaju.

Aleksandar Prijović
Aleksandar Prijovićfoto: EPA/ STR

Prijović je trentno član australijskog Vestern Junajteda sa kojim ima ugovor na još godinu dana. Međutim, kako je sezona u Australiji gotova, a sledeća kreće tek na jesen, Prijović bi mogao da se vrati takmičarskom fudbalu u Evropi. Legija ga želi na pozajmicu uz uslov da Australijanci plaćaju deo njegove plate.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.