KRSTAJIĆ PONOVO SELEKTOR: Odmah pokazao KARAKTER, spomenuo je i Srbiju!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

bez ustručavanja

KRSTAJIĆ PONOVO SELEKTOR: Odmah pokazao KARAKTER, spomenuo je i Srbiju!

Nekadašnji selektor Srbije promovisan, imao je šta da kaže i čelnicima, ali i igračima

Objavljeno: 16:22h

Čelnici Fudbalskog saveza Bugarske su i zvanično imenovali srpskog trenera Mladena Krstajića za selektora njihovog nacionalnog tima.

Krstajićev ugovor zvanično kreće od 1. avgusta i na papiru će trajati dve godine, a nekadašnji selektor Srbije, te trener TSC-a i Makabija, na predstavljanju je poručio:

- I pre nego što sam prihvatio posao, gledao sam Bugarsku. Mnogo je mladih fudbalera koji su izgubili samopouzdanje. Prošle godine iskorišteno je 47 igrača, neki od njih su igrali samo jedan meč. Promenili su sedam golmana na osam utakmica, što je malo neozbiljno. Ja ovde ne predstavljam samo sebe, već i Srbiju. Kada odem jednog dana, želim da vrata ostanu otvorena - rekao je Krstajić na promociji i dodao:

Mladen Krstajić
Mladen Krstajićfoto: Starsport

- Ne plašim se da radim, ne plašim se ničega. Bugarska je u takvom stanju da možemo da ostvarimo dobre rezultate za pola godine ili godinu. Očekivanja jesu velika. Ja nemam magični štapić, ali učiniću sve što je potrebno da imamo jak tim. Nije dobro samo ako ja kao Srbin budem veći patriota od igrača. Onda će morati da dođe do promene, ili kod njih ili kod mene.

Krstajićev stručni štab će činiti Stefan Janković, Nemanja Milinčić i Darko Božović koji će raditi sa golmanima, dok je timu kao trener priključen i nekadašnji štoper Partizana Ivan Ivanov.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.