Nisu završili posao: PARTIZAN SE POJAČAVA U OLIMPIJAKOSU!
Nikola Čumić, Foto: Starsport©

FK PARTIZAN

Nisu završili posao: PARTIZAN SE POJAČAVA U OLIMPIJAKOSU!

Možda je isprva delovalo da je Partizan okončao prelazni rok angažovanjem Fusenija Dijabatea, ali aktivnosti crno-belih definitivno neće stati na momku iz Malija, jer su rešili da se dodatno pojačaju, odnosno prošire rotaciju.

Objavljeno: 11:09h

Kako Telegraf saznaje, sportski sektor kluba iz Humske, kao i stručni štab na čelu Ilijom Stolicom rado bi u svojim redovima video krilnog napadača Olimpijakosa – Nikolu Čumića (23), koji takođe ima želju da dođe u Beograd.

Razlog je, pre svega, činjenica da Olimpijakos ne računa na Čumića posle povratka sa pozajmce u Lucernu, koji nije želeo da aktivira otkupnu klauzulu za igrača u visini od 2.000.000 evra. Grci su voljni da ponovo “udome” fudbalera, bilo prodajom ili dogovorom, kao što je i on, reko smo već, voljan da potraži drugu sredinu, jer je svestan da neće dobiti priliku u Grčkoj.

Rafalna paljba bivšeg predsednika: OŠTRE KRITIKE NA RAČUN UPRAVE PARTIZANA: Bog nas je pogledao!

1 / 11 Foto: Starsport©

Ostaje da se vidi šta o svemu misli Olimpijakos, koji sa igračem ima vežeći ugovor do juna 2024. godine, ali svakako deluje da ima prostora za dogovor, jer grčki velikan nema Čumića u planovima za narednu sezonu te mu svakako “ne gine” nova pozajmica, samo je pitanje da li će to biti klub u kojim on želi i koji njega želi.

Nije prvi put da Partizan poseže za angažovanjem Nikole Čumića, u leto 2020. godine crno-beli su dugo pregovarali sa Olimpijakosom takođe u vezi sa pozajmicom pomenutog krilnog napadača, međutim, Grci su tada “lupali” cifre za otkup koje nisu bile u domenu realnog, pa je igrač završio u Španiji.

HAJDUKOVAC KOJI JE ZAVRŠIO U PARTIZANU! Retka fotka legendarnog fudbalera u crno-belom! Period u Humskoj opisao...

Ilija Stolica
Ilija Stolicafoto: Starsport

Isto se ponovilo i prošloga leta, no, priča između dva kluba je trajala daleko kraće, iako je igrač posle razgovora sa tadašnjim trenerom Aleksandrom Stanojevićem takođe bio spreman da dođe u Partizan (posle toga je angažovan Kvinsi Menig). Ubrzo se zainteresovala i Crvena zvezda, ali je takođe naišla na grčki “zid”, nerealno obeštećenje i klauzule o otkupu koje nisu u domenu stvarnosti, pa je Čumić završio u Lucernu, gde je imao minutažu, ali se nije naigrao.

Po povratku u Olimpijakos postao je svestan da nema budućnost u klubu iz Pireja i voljan je, rekosmo već, da prihvati poziv Partizana i trenera Stolice. Ipka, konačno rešenje “drži” Olimpijakos i treba se naoružati strpljenjem, jer Grci su sve samo nisu laki pregovarači.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.