CENA KARTE KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA IZMEĐU TUZLE I ALKMARA JE ŠOKIRALA SVE!
razlog za simboličnu cenu je mala potražnja, Foto: Profimedia

ovo je hit!

CENA KARTE KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA IZMEĐU TUZLE I ALKMARA JE ŠOKIRALA SVE!

Ulaznice za AZ - FK Tuzla Siti sada se nuda za cenu koja je nasmejala sve a evo ga i razlog

Objavljeno:

Fudbaleri Tuzla Sitija, kluba iz Bosne i Hercegovine, večeras od 20.30 časova gostuju AZ Alkmaru u sklopu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a pojedine cene karata za ovaj duel prodaju se po neverovatnoj ceni!

Naime, holandski portal "NOS" navodi da se cene karata za pomenuti duel nude za samo pola evra (50 centi), te su kao razlog za to naveli malu potražnju.

POTRESAN DOGAĐAJ U SARAJEVU - Samo se srušio!

- Ulaznice za AZ - FK Tuzla Siti sada se nude na aukcijskim mestima po ceni od 50 centi - stoji u tekstu pomenutog portala koji navodi da za te male pare publika može uživo da gleda napadača Elvisa Mehanovića koji je celo svoje detinjstvo proveo u Holandiji i tamo se fudbalski školovao.

S druge strane, trener Tuzlaka je poručio:

STRAVIČNA SCENA: Golman posle kolena u glavu ostao bez svesti! Igrači i lekari mu spasavali život!

- Čeka nas izu­ze­tno težak ri­val i mi smo to­ga sve­sni. Međutim, do­bro je što smo igra­li prvo ko­lo kva­li­fi­ka­ci­ja za Li­gu kon­fe­ren­ci­ja, da igrači ose­te Evro­pu i taj ni­vo ta­kmičenja. Al­kmar je ne­da­vno pro­dao igrača u Ajaks za de­set mi­li­ona evra, ali ide­mo sa am­bi­ci­ja­ma da po­ku­ša­mo da ostva­ri­mo akti­van re­zul­tat pred re­vanš. Ni­je ono što ste vi­de­li u prve dve uta­kmi­ce u Evro­pi sve od Tu­zla si­ti­ja i naš ma­ksi­mum. Sačuva­li smo ne­ke igrače za Al­kmar - rekao je trener kluba iz BiH Dragan Jović.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.