TEN HAG UVODI REVOLUCIJU U JUNAJTED KAO VENGER U ARSENAL! Mnogim igračima se neće svideti, kazne su ŽESTOKE!
Pravi se velika promena u svlačionici i pravilniku Junajteda, Foto: Profimedia

ide na sve ili ništa!

TEN HAG UVODI REVOLUCIJU U JUNAJTED KAO VENGER U ARSENAL! Mnogim igračima se neće svideti, kazne su ŽESTOKE!

Junajted se trenutno nalazi na pripremama u Aziji gde je zabeležio pobede iz sve tri utakmice koje je imao do sad

Objavljeno:

U novu sezonu Mančester junajted ulazi sa novim trenerom Erikom ten Hagom, ali i sa novim pravilima, koja se verovatno neće svideti fudbalerima.

Kako pišu britanski mediji, novi trener je počeo da uvodi red u svlačionici, nešto nalik revoluciji koju je Arsen Venger uveo u Arsenal 1996. godine.

ON BI, ALI ŽENA NE DAJE! Di Marija ostaje slobodan igrač jer MORA DA UGODI ZAHTEVIMA SUPRUGE

Navodno, blaži pristup njegovh prethodnikaOle Gunara Solskjera i Ralfa Rangnika, je prošlost, a u budućnosti će fudbaleri velikana s Old Traforda morati mnogo više pažnje da posvete ponašanju u slobodnom vremenu.

Britanski mediji navode da je Holanđanin zabranio konzumiranje alkohola tokom sedmice, te da je naredio igračima obavezna redovna vaganja, a oni koji se ne budu pridržavali pravila biće šestoko kažnjeni.

Erik ten Hag
foto: Profimedia

Ali, to nije sve. Igračima je naređeno da ličnim kuvarima uruče otkaze, te da jedu hranu koju je osigurao klub, a posebno ih je upozorio na posledice zbog curenja informacija iz svlačionice.

Podsetimo, Junajted se trenutno nalazi na pripremama u Aziji. Crveni đavoli su odigrali tri susreta i upisali isto toliko pobeda. Slavili su protiv drugog tima Liverpula 4:0, Melburn Viktorija 4:1, te Kristal Palasa 3:1.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.