SAD JE SVE JASNO: Mrkela se oglasio o transferu Maksimovića!
Proteklih dana pričalo se i uveliko pisalo da bi bivši štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović mogao da se vrati u taj klub, Foto: Printscreen/Streamja

poznato je!

SAD JE SVE JASNO: Mrkela se oglasio o transferu Maksimovića!

On je 2013. godine počeo od Torina, zatim je igrao za Napoli, kad je bio i najskuplji srpski fudbaler

Objavljeno:

Proteklih dana pričalo se i uveliko pisalo da bi bivši štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović mogao da se vrati u taj klub, ali, kako prenosi Informer, od toga definitivno neće biti ništa.

Tako nešto je nagovestio i sportski direktor Mitar Mrkela prilikom promocije Aleksandra Pešića. Mrkela ja tom prilikom bio vrlo karatak i jasan na pitanje da li ima nešto novo povodom dolaska Maksimovića na Marakanu.

MRKELA SPOMENUO PEŠIĆA I MAKSIMOVIĆA, A ONDA JE OTKRIO DA SE MILJENIK DELIJA VRAĆA NA MARAKANU!

– Ne – rekao je sportski direktor Crvene zvezde.

Činilo se da je transfer Maksimovića iz Đenove u Leće gotova stvar, ali je došlo do preokreta. Povremeni štoper reprezentacije Srbije želeo je da se vrati u Srbiju iz porodičnih razloga, kako su naveli Italijani. Imao je želju da se vrati u Ljutice Bogdana, gde je igrao u sezoni 2012/13, ali ga ipak, bar za sada, nećemo videti ponovo u dresu šampiona Srbije.

Maksimoviću je Leće trebalo da bude četvrti klub u Seriji A. On je 2013. godine počeo od Torina, zatim je igrao za Napoli, kad je bio i najskuplji srpski fudbaler, pa onda i za Đenovu iz koje se sprema da ode godinu dana pre isteka ugovora.

Nikola Maksimović
foto: Profimedia

Podsetimo, Zvezda je u ponedeljak potvrdila transfer Stefana Mitrovića iz Radničkog iz Niša, a sredu je ugovor potpisao Aleksandar Pešić.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.