Bajern sprema osvetu za Levandovskog: NA RADARU BAVARACA ZVEZDA BARSELONE!
Opet će biti konkurentni na svim frontovima: Igrači Bajena, Foto: EPA/Friedemann Vogel

vrelo transfer leto

Bajern sprema osvetu za Levandovskog: NA RADARU BAVARACA ZVEZDA BARSELONE!

Bajern je ostao ovog leta bez Roberta Levandovskog, ali je minhenski klub uspeo da dovede nekoliko odličnih pojačanja

Objavljeno:

Bavarci su pristali da prodaju poljskog napadača tek kada su angažovali Sadija Manea, a pred potpisom za nemački klub nalazi se i Matajs de Liht koji za 80 miliona evra stiže iz Juventusa.

Međutim, nemački mediji navode da to nije sve što je Bajern spremio ovog leta i da bi Bavarci mogli uskoro završiti još jedan veliki posao.

BAJERN SPREMA APSOLUTNU DETONACIJU: Levandovskog u Minhenu menja Kristijano Ronaldo!

Na meti Bajerna nalazi se i Frenki De Jong kojem je Barselona poručila zvanično da želi da ga proda. Poznato je da je De Jong na meti Mančester Junajteda koji je spreman za njega da plati oko 85 miliona evra, ali Holanđanin nije baš zainteresovan da ide na Old Traford.

1 / 5 Foto: EPA/Anatoly Maltsev

De Jong bi radije ostao u Barseloni nego što bi prešao u Junajted, mada se pozitivno iznenadio kada je saznao da je za njega interes pokazao i minhenski Bajern.

Navodno, Hasan Salihamidžić je već kontaktirao katalonski klub kako bi se raspitao oko cene holandskog veziste, a iz Barselone su spremni na "osvetu" zbog Levandovskog i jasno su poručili da De Jong može ići samo za 85 miliona evra.

De Jong je i te kako zainteresovan da ide u Minhen, ali je pitanje da li će Bavarci dati baš toliko novca za njega. Dogovor Barselone i Junajteda i dalje stoji i čeka se odgovor igrača koji očito želi da ispita sve opcije pre nego što jasno odgovori da li će preći u Mančester Junajted.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.