DEBAKL FULAMA PROTIV BENFIKE! Mitrović golom ublažio totalnu blamažu! (FOTO)
Aleksandar Mitrović na meču protiv Benfike, Foto: Profimedia

prijateljska utakmica

DEBAKL FULAMA PROTIV BENFIKE! Mitrović golom ublažio totalnu blamažu! (FOTO)

Rezultat je na kraju bio 5:1 za ekipu iz Lisabona

Objavljeno: 00:37h

U jednoj od pripremnih utakmica odigranih u nedelju, na stadionu "Algarve" u Portugalu su se sastali Benfika i Fulam.

Engleski klub je bio poprilično nemoćan, što potvrđuje i konačan rezultat posle 92 minuta igre - 5:1.

Ono što bi moglo da interesuje ljubitelje fudbala na ovim prostorima je podatak da je jedini gol za Londonce postigao Aleksandar Mitrović i to glavom iz kornera, nakon sjajnog centaršuta Andreasa Pereire.

1 / 3 Foto: Profimedia

Popularni Mitro se tako na koliko-toliko dobar način vratio igranju fudbala nakon završetka prethodne sezone i reprezentativnih obaveza. Ipak, ostaje veoma gorak ukus nakon ovakvog debakla, iako su "orlovi" važili za izrazite favorite na ovom susretu.

Da se Fulamu "crno piše", videlo se već u četvrtom minutu kada je prvi pogodak za Benfiku postigao Rafa Silva. Nakon toga je Gonsalo Ramos ušao u seriju, tako što je dva puta uzastopno bio precizan i to u 21. i 29. minutu, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 3:0.

Nakon 15-minutnog odmora se ništa nije promenilo u igri Engleza, koji su nastavili sa slabim izdanjem. Na 4:0 je u 57. minutu povisio Roman Jeremčuk, da bi zaostatak u 61. smanjio pomenuti Aleksandar Mitrović. Poslednji strelac na meču je bio Enrike Pereira Arauho u 64. minutu.

Trebalo bi pomenuti da je Benfika lako mogla ovu pobedu da učini još ubedljivijom, ali su crno-beli iz Londona uz određenu dozu sreće izbegli još veću katastrofu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.