BAJERN SPREMA APSOLUTNU DETONACIJU: Levandovskog u Minhenu menja Kristijano Ronaldo!
Robert Levandovski/Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Maxim Shemetov, EPA/Peter Powell

samo klasa umesto klase

BAJERN SPREMA APSOLUTNU DETONACIJU: Levandovskog u Minhenu menja Kristijano Ronaldo!

Za nemačkog giganta bi bio spektakularan udar da neutrališu odlazak poljske gol-mašine

Objavljeno:

Kako dani odmiču, Kristijanu Ronaldu je sve jasnije da je njegovom vremenu u Mančester junajtedu došao kraj, prenosi španski AS. Portugalski as navodno je doneo čvrstu odluku: želi da ode.

A njegova sledeća destinacija bi mogao biti Minhen. Suočeni sa neodoljivom željom Roberta Levandovskog da napusti Bajern, nemački klub planira da pokrije odlazak Poljaka petostrukim osvajačem Zlatne lopte, što bi bio jedan od najvećih potpisa u istoriji fudbala.

Ako će odlazak Levandovskog u Barselonu predstavljati jednu od bombi leta, ništa manje ne bi bilo da je njegova zamena u redovima nemačkog šampiona Kristijano Ronaldo. Za nemačkog giganta bi bio spektakularan udar da neutrališu odlazak poljske gol-mašine. Okruženje portugalske zvezde navodno je već svesno Bajernovog interesovanja i blagonaklono gleda na operaciju.

Dolasci Erlinga Holanda i Darvina Nunjesa u Mančester siti i Liverpul, kao i pasivnost kojom je Junajted započeo letnji transfer rok, učinili su da Kristijano izgubi nadu da će moći da se bori za titulu sledeće sezone sa sadašnjim klubom.

1 / 5 Foto: EPA/Peter Powell

CR7 ne želi da iscrpi svoju poslednju sezonu u eliti, ili jednu od poslednjih, bez opcija da proširi svoj rekord. Zato želi da napusti Old Traford. Bavarci ga, s druge strane, uveravaju da će se boriti za Bundesligu (ništa teško) i biti jedan od čvrstih kandidata za osvajanje Lige šampiona.

Bajern je na putu da postane apsolutni pobednik prelaznog roka ako Kristijanov potpis bude završen. Pošto bi nakon angažovanja Sadija Manea, dolazak slavnog Ronalda načinio napad iz snova. Ove dve zvezde bi se pridružile Mileru, Saneu, Komenu, Gnabriju...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.