STANKOVIĆEVA IGRA NA SREĆU! Kojom idejom je prikrio Zvezdine slabosti, MALO KO BI SE USUDIO DA OVO URADI!
Dejan Stanković spreman za rizik, ali uvek sa punim fokusom, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

HRABAR ALI I PAMETAN RIZIK

STANKOVIĆEVA IGRA NA SREĆU! Kojom idejom je prikrio Zvezdine slabosti, MALO KO BI SE USUDIO DA OVO URADI!

Crveno-beli rutinskom pobedom nad Kolubarom drže se za vrh tabele, a zasluge za to ima i trener Zvezde, ovako izgleda njegovo umeće

Objavljeno: 13:35h

Marakana se upoznala uživo sa Stankovićevom idejom za desni bok.

Nije Kolubara pravo merilo stvari i svima je bilo jasno u subotu na Marakani da se mačka igrala sa mišom. Momci iz Lazarevca prosto nisu imali čime da se suprostave Crvenoj zvezdi, koja je zaličila na minhenski Bajern u drugom kolu Mozzart sport Superlige (5:0).

FK Crvena zvezda, FK Kolubara
foto: Starsport©

Iako sinoćni meč nije reprer za dalju sezonu, jedna stvar može posebno da raduje “delije”, jer je Dejan Stanković po prvi put implementirao svoju ideju, koja se već neko vreme kuvala na Marakani.

Bacio je mlađeg prezimenjaka u vatru i nije pogrešio. Mladi Nikola Stanković je zaigrao na desnom beku i pokazao da je retka vrsta srpskih fudbalera. Polivalentat, požrtvovan i apsolutno podređen timu. Igraće Stanković šta god mu Mister bude rekao, bez da kaže reč.

KATAI OSTAVIO BENA I UŠAO U TOP 10 ZVEZDINIH STRELACA: "Magiko" piše istoriju! (VIDEO)

Još u mlađim kategorijama je bilo evidentno da je satkan od posebnog materijala. Kao vezista je igrao sjajno pod komandom Marka Neđića, bio pluća i motor omladinaca Zvezde sa kojima se naosvajao trofeja, a lestvicu je podigao na doškolovavanju u Grafičaru.

Najveća razlika između Stankovića i njegovih klasića je pristup prema radu.

POZIV ZA DELIJE! Ovo morate znati pre nego krenete na Marakanu!

Za razliku od većine, njegova glava je sto posto u fudbalu, neverovatno je posvećen i vredan, tako da koristi svaki sekund kako bi zaradio poverenje Dekija Stankovića, koji je poznat kao trener kome se takvi igrači jednostavno podvuku pod kožu. Zvezda je protiv Kolubare, u nedostatku desnih bekova, dala šansu Stankoviću, a on je odgovorio lepom asistencijom za Milana Pavkova.

Naravno, ovo je bilo samo upoznavanje gradiva za 20-godišnjeg fudbalera i pred njim su tek pravi ispiti, gde će biti na mnogo većim iskušenjima. Ukoliko bude uspeo u tome mladi Stanković, pa krene putevima Strahinje Erakovića i postane neizostavni deo prve postave, Crvena zvezda će imati razloga da trlja dlanove.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.