Rafalna paljba bivšeg predsednika: OŠTRE KRITIKE NA RAČUN UPRAVE PARTIZANA: Bog nas je pogledao!
Dragan Đurić, Foto: Saša Pavlić Koky

fk partizan

Rafalna paljba bivšeg predsednika: OŠTRE KRITIKE NA RAČUN UPRAVE PARTIZANA: Bog nas je pogledao!

Oglasio se Dragan Đurić, koji je rekao šta mu je na pameti što se tiče trenutne situacije u Partizanu.

Objavljeno: 10:23h

Partizan sa novim trenerom Ilijom Stolicom doživeo je kiks već na prvom gostovanju u Superligi, a da se ni u nastavku ne piše dobro, u razgovoru za Srpski telegraf, istakao je Dragan Đurić, nekadašnji predsednik Partizana (2008-2014).

- Partizan ima ozbiljan problem, ova pojačanja su muka, mi ćemo izgubiti titulu posle tri-četiri kola. Naš fudbal je na niskom nivou i u velikom problemu. Mi kupujemo igrače bez obeštećenja, ne može trener da promeni mnogo kada nema kvalitet.

1 / 5 Foto: Saša Pavlić Koky

Loše mi se čini, ne možeš da pobediš Radnički! Partizan je trebalo da izgubi, Bog nas je pogledao, da je domaćin bio ozbiljniji, dao bi još dva gola, bilo bi 5:1.

Nišlije jesu otkrovenje, trener Sivić neguje lepu igru, ali Stefan Mitrović, Lazar Jovanović i naš bivši špic (Štulić, prim. aut.) ubili su nas. Šta će tek biti u Evropu, tamo više neće imati sreće - rekao je Đurić za Srpski telegraf.

HAJDUKOVAC KOJI JE ZAVRŠIO U PARTIZANU! Retka fotka legendarnog fudbalera u crno-belom! Period u Humskoj opisao...

Bivši prvi operativac crno-belih problem vidi i u tome što nijedno pojačanje nije plaćeno i da je za to kriva uprava kluba.

1 / 5 Foto: Starsport©

- Iliev i ostatak uprave se igraju s Partizanom, to je ozbiljan klub, oni se uče u Partizanu, idi u Teleoptik, pa se uči. Najavili su pojačanja kao čuda, a nisu platili ništa za njih i videli smo kako su prošli na Čairu. Moraš da ulažeš, kao i svi veliki klubovi. Mi smo u ono vreme platili Klea 700.000 evra i uveo nas je u Ligu šampiona – zaključio je Đurić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.