PUNE MREŽE NA "ČAIRU": Partizan se "RASPADAO", iz penala u 97' spasio bod! (VIDEO)
Rikardo Gomeš je postigao gol za 3:3 u poslednjim trenucima utakmice, Foto: Starsport©

superliga srbije, 2. kolo

PUNE MREŽE NA "ČAIRU": Partizan se "RASPADAO", iz penala u 97' spasio bod! (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste pratiti uživo u blogu Espresa

Objavljeno: 22:48h

Superliga Srbije se nastavila spektakularnom utakmicom drugog kola između Radničkog i Partizana u Nišu - 3:3 (1:1).

Gosti iz Humske su na kraju dobro prošli jer su gubili 1:3, moglo je biti i 1:4, a bod su spasili u 97. minutu iz penala.

Crno-beli su prvenstvo počeli ubedljivom pobedom protiv Javora, takođe u gostima (4:0), dok su "Meraklije" istim rezultatom poražene na gostovanju Crvenoj zvezdi.

Trener Partizana Ilija Stolica odlučio se samo za jednu promenu u odnosu na startere u 1. kolu pa umesto Siniše Saničanina meč počinje Igor Vujačić.

Već u drugom minutu, šok za crno-bele. Posle izvedenog slobodnog udarca Marjanovića, Tolordava je prebacio loptu na drugu stativu, Bojan Mlađović tamo skočio visoko i poslao loptu u mrežu pored Stevanovića koji je mogao i bolje da reaguje, ali je uhvaćen na krivoj nozi...

1 / 5 Foto: Starsport©

Štoper domaćih je brzo prešao put od junaka do tragičara jer je u 10. minutu posle kornera Partizana, potpuno bespotrebno faulirao Vujačića. VAR je pokazao da je prekršaj bio u šesanestercu, a Bibars Natho je bio neumoljiv sa bele tačke.

U 38. minutu divna akcija, dupli pas Pejovića i Petrova, a onda je kapiten "Meraklija" prebacio Stevanovića, ali prečka je zaustavila njegov udarac...

Samo minut kasnije, Natho je izveo korner, Vujačić dobro zahvatio loptu glavom, a Drobnjak jedva odbranio. Na odbitak je natrčao Urošević i smestio loptu u gol, ali je signaliziran ofsajd.

Bibras Natho, Bibars Natho
foto: Starsport©

I u nastavku je bilo dosta čarki i koškanja sem uzbuđenja pred golovima. Počelo je šansom Meniga, ali u 50. i 54. minutu dva gola u mreži crno-belih.

Jovanović je prvo lepo asistirao Dimiću, a onda i sam divno završio akciju na dodavanje Mitrovića.

U 67. je Mitrović mogao da donese 4:1 domaćinu, a onda su počeli povici "Grobara" - Uprava napolje! Nisu prestajali, sporadično, ni po završetku utakmice.

Urošević je lepim golom vratio crno-bele u život u 72. minutu, ali su ipak bili na ivici poraza do samog finiša.

Onda je u šesnaestercu pao Lutovac, VAR je potvrdio odluku sudije da dosudi penal za goste, a Rikardo Gomeš u 97. postavio konačan rezultat utakmice koja je imala sve.

II POLUVREME

90+8. minut - kraj utakmice.

90+7. minut - GOL - Rikardo Gomeš je vrlo sigurno izveo najstrožu kaznu - 3:3!

90+5. minut - PENAL za Partizan! Lutovac je pao u šesnaestercu, a sudija Trifković pokazao na belu tačku. VAR je potvrdio njegovu odluku.

90. minut - šest minuta nadoknade.

84. minut - Holender je zamenio Andradea. Poslednji pokušaj Stolice.

82. minut - Pejović je pogodio prečku iz slobodnog udarca!

76. minut - velika gužva je nastala posle jednog faula blizu centra terena. Žuti kartoni za Zdjelara, Markovića, Uroševića, Terzića, Aksentijevića i Mlađovića.

71. minut - GOL - Urošević je sjajnim golom vratio crno-bele u život, ali "Grobari" su posle proslave gola odmah nastavili sa prozivanjem Uprave kluba - 3:2!

67. minut - Mitrović je ponovo pobegao, sada po levoj strani, ali je zamalo promašio gol.

1 / 5 Foto: Starsport©

Posle ove šanse za domaće, frustrirani navijači Partizana su počeli sa dobro poznatim skandiranjem: "Uprava, napolje!"

57. minut - Lutovac i Belić su zamenili Natha i Petkovića.

54. minut - GOL - Mitrović je probio po desnoj strani i centrirao, Jovanović je pobegao Šehoviću i iz prve šutirao volejom - 3:1!

52. minut - odličan udarac Pejovića iz slobodnjaka, Stevanović je jedva odbio loptu koja je išla u donji levi ugao njegovog gola...

50. minut - GOL - Jovanović je probio po levoj strani i poslao loptu na penal, a tamo je prvi na nju natrčao Dimić - 2:1!

46. minut - Šehović je zamenio "požutelog" Filipovića. Odlična prodor Meniga, ali je na kraju zaustavljen izvrsnim startom Tolordave.

1 / 5 Foto: Starsport©

I POLUVREME

45+4. minut - kraj vrlo uzbudljivog prvog poluvremena.

45. minut - tri minuta nadoknade.

39. minut - Natho je izveo korner, Vujačić dobro zahvatio loptu glavom, a Drobnjak jedav odbranio. Na odbitak je natrčao Urošević i smestio loptu u gol, ali je signaliziran ofsajd. VAR radi... Ofsajd je.

38. minut - divna akcija, dupli pas Pejovića i Petrova, a onda je kapiten "Meraklija" prebacio Stevanovića, ali prečka je zaustavila njegov udarac...

32. minut - Vujačić je zapretio posle novog dobrog kornera Andradea, preko gola...

27. minut - posle kornera je izblokiran udarac Meniga.

25. minut - Zdjelar je sprečio opasnu kontru domaćih, a onda se Gomeš našao pred Drobnjakom, smakao loptu u stranu, ali je golman Radničkog dva puta odlično reagovao.

15. minut - žuti karton za Tolordavu.

13. minut - GOL - Natho je bio precizan, poslao golmana u jednu a loptu u drugu stranu - 1:1!

12. minut - Mlađović je brzo od heroja došao do tragičara, sada je počelo koškanje fudbalera...

10. minut - Andrade je izveo korner, bila je prilika, ali je lopta otišla na drugu stranu gde je Mlađović faulirao Vujačića tek pred šesnaestercem. Traje VAR provera... PENAL za Partizan!

5. minut - prilika za Meniga, ali je Gomeš napravio faul u napadu.

4. minut - nervozni su gosti, žuti karton je za grub faul dobio Filipović.

2. minut - GOL - Bojan Mlađović je strelac! Posle izvedenog slobodnog udarca Marjanovića, Tolordava je prebacio loptu na drugu stativu, Mlađović tamo skočio visoko i poslao loptu u mrežu pored Stevanovića koji je mogao i bolje da reaguje, ali je uhvaćen na krivoj nozi... - 1:0!

1. minut - počela je utakmica, faul Gomeša u napadu.

SASTAVI

Radnički Niš (4-2-3-1): Drobnjak - Aksentijević, Savić, Tolordava, Mlađović - Pejović, Marjanović - Dimić, Jovanović, Mitrović – Petrov.

Rezerve: Dujmović, Ajdar, Popović, Gakou, Micubiši, Marković, Mesarović, Jovičić, Stajić, Štulić, Tomić.

Partizan (4-3-3): Stevanović – Filipović, Vujačić, Marković, Urošević – Zdjelar, Andrade, Natho – Menig, Rikardo, Petković.

Rezerve: A. Popović, S. Saničanin, Z. Šehović, M. Živković, M. Ilić, N. Terzić, K. Belić, V. Vlahović, A. Lutovac, S. Baždar, F. Holender.

Sudija: Dejan Trifković

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.