Počeo ozbiljno da zabušava: LEVANDOVSKOM SE BAŠ NE OSTAJE U BAJERNU!
Počeo da tera inat: Robert Levandovski, Foto: Profimedia

odlazak je neminovan

Počeo ozbiljno da zabušava: LEVANDOVSKOM SE BAŠ NE OSTAJE U BAJERNU!

Poljak se pre nekoliko dana pridružio pripremama Bajerna za novu sezonu

Objavljeno: 14:17h

Poljski napadač ne krije želju da napusti Bajern i karijeru nastavi u dresu Barselone, ali problem mu pravi činjenica što bavarski klub ne želi tako lako da ga pusti.

Levandovski je pokazao da je veliki profesionalac jer se pojavio na pripremama minhenskog kluba iako je jasno da se nije predomislio i da mu je još uvijek cilj da napusti Bajern.

1 / 5 Foto: EPA/Friedemann Vogel

Koliko mu se ide iz ovog kluba najbolje je pokazao jučer kada je zakasnio na trening, a potom je na terenu izgledao totalno nezainteresovano. Nije komunicirao sa saigračima, te je zadnji odrađivao vežbe i prvi je otišao iz trening centra.

LEVANDOVSKI NA IZLAZNIM VRATIMA BAJERNA: Barselona mu je najveća želja, iz prikrajka vrebaju Čelzi i PSŽ!

Nemački Bild objavio je da se sve to nastavilo i jutros. Levandovski je ponovo kasnio 20-tak minuta na trening nemačkog kluba, te je došao poslednji na grupni sastanak pred početak treninga.

Poljak na taj način očito pokazuje svoje nezadovoljstvo što Bajern ne želi da ga proda, te mu je cilj da ubrza svoj odlazak u Barselonu.

Navodno, Bajern i Barselona su veoma blizu dogovora koji bi trebao biti finalizovan krajem sedmice. Levandovski bi u ponedeljak trebalo da ode u Barselonu, a katalonski klub će za njega platiti oko 50 miliona evra.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.