RAFINJA PODMETNUO ROĐAKA NA AERODROMU: Potez koji je napravio haos među novinarima u Barseloni (VIDEO)
Nije naivan: Rafinja, Foto: Printscreen/Twitter/Leeds United

PRESMEŠNO

RAFINJA PODMETNUO ROĐAKA NA AERODROMU: Potez koji je napravio haos među novinarima u Barseloni (VIDEO)

Barselona je potvrdila da je Rafinja njen novi član

Objavljeno: 11:03h

Barselona je uspela da dovede veliko pojačanje nakon što je Lids prihvatio ponudu od skoro 65 miliona evra za Brazilca koji je juče doputovao u Španiju na lekarske preglede i potpis ugovora.

Rafinja je bio pred potpisom za Čelsi nakon što je Lids sve dogovorio s ovim klubom, ali kada je Barselona poslala ponudu za njega nije bilo dileme gde će nastaviti karijeru.

1 / 5 Foto: EPA/Justin Setterfield

Barselona je ozvaničila njegov dolazak, a ubrzo nakon toga Rafinja je doputovao u ovaj grad kako bi se priključio novom timu.

Međutim, dosta zanimljiva situacija desila se prilikom dolaska Rafinje u Barselonu. Na aerodromu ga je čekala velika grupa novinara i fotoreportera, ali s njim u avionu bio je i njegov rođak koji itekako liči na Rafinju.

Rafinjin rođak prvi je izašao iz aviona i napravio je totalnu zbrku jer su svi krenuli za njim i počeli da ga fotografišu, a novinari su tražili od njega izjavu dok je sam Rafinja mirno prošao pored njih.

Niko nije ni shvatio da to nije Rafinja, a Brazilac je nekoliko minuta kasnije prošao kroz aerodrom i izašao na potpuno drugi izlaz, a da to skoro niko nije ni primetio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.