LEVANDOVSKI NA IZLAZNIM VRATIMA BAJERNA: Barselona mu je najveća želja, iz prikrajka vrebaju Čelzi i PSŽ!
Levandovski u Barsi?, Foto: Profimeida

gde će tresti mreže sledeće sezone?

LEVANDOVSKI NA IZLAZNIM VRATIMA BAJERNA: Barselona mu je najveća želja, iz prikrajka vrebaju Čelzi i PSŽ!

Poljski golgeter blizu velikog transfera.

Objavljeno: 12:44h

Fudbalski svet potresla je vest da je Robert Levandovski blizu odlaska iz Bajerna. Premda je ostvario zapažene uspehe u Borusiji iz Dortmunda i poljskoj reprezentaciji, činjenica je da Levandovski najpoznatiji po nastupima za minhenskog velikana. Ovaj napadač svetske klase je član najboljeg nemačkog tima od 2014.godine, dakle punih osam godina.

LEPA KAO BOGINJA, TELO KAO REMEK DELO: Ona je od Levandovskog napravila zver i najboljeg igrača sveta! (FOTO)

Statistika Levandovskog u Bajernu je zaista impresivna. Za osam sezona je za Bavarce dao 222 gola u 236 utakmica. Za to vreme osvojio je osam puta prvenstvo Nemačke, tri puta kup i pet puta superkup Nemačke, kao i po jednu Ligu šampiona, UEFA superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.

1 / 5 Foto: EPA/ Miguel A. Lopes

Poljak je najveća želja PSŽ-a i prvi pik za pojačanje u napadu, ali je francuski velikan svestan da bi Poljak najradije na Nou Kamp. Što se Levandovskog tiče, uslovi koje je ponudila Barselona su prihvatljivi. Problem pravi Bajern, koji je već triput odbio Barsinu ponudu, mada se spekuliše da bi se Bavarci zadovoljili sumom od 50 miliona evra za transfer.

LEVANDOVSKI, MAJSTORE: On i njegova supruga donirali čak 1.000.000 evra za borbu protiv koronavirusa!

Ako bi se ovaj transfer ostvario, Barselona bi dobila sjajan napadački tandem, jer za Katalonce već igra najbolji gabonski fudbaler, Pjer-Emerik Obamejang. Zanimljivo je da su Obamejang i Levandovski bili saigrači u Borusiji iz Dortmunda pre 8 godina. Njih dvojica su bili odličan tandem u Robertovoj poslednjoj sezoni u Dortmundu, postigavši zajedno preko 30 golova i osvojivši superkup Nemačke.

Robert Levandovski
foto: Epa/ RONALD WITTEK

Pregovore Levandovskog i Baselone će pažljivo pratititi Čelzi i PSŽ, koji su takođe u trci za Poljakov potpis. Levandovski bi pre u londonski tim, koji traži pojačanje u napadu posle odlaska Romela Lukakua.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.