ZVEZDA SMISLILA ZANIMLJIVU IGRU! Imate priliku da šutirate penale Milanu Borjanu!
Milan Borjan, Foto: Starsport©

NE PROPUSTITE ŠANSU!

ZVEZDA SMISLILA ZANIMLJIVU IGRU! Imate priliku da šutirate penale Milanu Borjanu!

Na istočnoj tribini biće postavljena fan zona pred utakmicu protiv Kolubare koja je na programu u subotu

Objavljeno: 10:18h

Počevši od utakmice sa Kolubarom, koja je zakazana za subotu od 20 časova, navijači Crvene zvezde koji dođu na Marakanu moći će da "zarade druženje" sa Milanom Borjanom i šutiraju mu penal.

Naime, na istočnoj tribini biće postavljena fan zona koja će trajati sve do 19.50 časova, a u kojoj će navijači imati priliku da se takmiče za glavnu nagradu.

1 / 3 Foto: Starsport©

Reč je o tome da će navijači imati priliku da testiraju jačinu šuta, podeljeni u četiri starosne kategorije - do 10, do 15, do 18 i preko 18 godina. Pobednici u šutiranju u subotu će kao nagradu dobiti majicu, ali to nije sve.

Tokom svake domaće prvenstvene utakmice održaće se pomenuto takmičenje, a na polusezoni će oni, koji su bili tokom čitave jeseni najbolji, biti proglašeni za pobednike. Nagrada će biti izvođenje jedanaesterca kapitenu Borjanu.

- Dođite na Marakanu, saznajte koliko vam je jak šut, osvojite majicu, bodrite naše fudbalere i vodite ih do nove pobede! A ukoliko vam je šut toliko jak, da niko neće tokom čitave jeseni uspeti snažnije da udari loptu nogom, bićete u prilici da izvedete penal, a na gol-liniji će vas čekati Milan Borjan - poručili su iz najtrofejnijeg srpskog kluba.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.