MORA DA JE TO LEPO: Ronaldo nije trepnuo na ponudu od 300.000.000 evra, hoće samo jedno!
Još se ne zna gde prelazi: Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Peter Powell

bomba odmah deaktivirana

MORA DA JE TO LEPO: Ronaldo nije trepnuo na ponudu od 300.000.000 evra, hoće samo jedno!

Ime kluba još nije poznato, ali se zna država

Objavljeno:

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo mogao bi ovog leta da ponese titulu najskupljeg transfera u istoriji fudbala!

Prema navodima portugalskih i španskih medija, za Ronalda je spremna ponuda od 300 miliona evra od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije. S tim da bi sam fudbaler zaradio neverovatnih 250 miliona.

1 / 6 Foto: EPA/Mario Cruz

Junajtedu bi za Ronalda bilo plaćeno 30 miloiona evra, 20 bi išlo posrednicima u potencijalnom transferu, a ostatak bi inkasirao sam igrač za dvogodišnji ugovor.

RONALDO OVIM POTEZOM POSLAO JASNU PORUKU SVIMA U JUNAJTEDU: Portugalac potvrdio svoje namere!

Ipak, Ronaldo nije želeo ni da čuje za ovu ponudu. Portugalski list Rekord tvrdi da je Kristijano odbio ovu unosnu ponudu i njegov cilj je jasan - igranje Lige šampiona.

Pominjao se Čelsi kao potencijalni novi klub, ali je trener Tomas tuhel to negirao, nudio se CR7 i PSŽ-u i Bajernu, dok je poznata njegova želja da karijeru završi u Sportingu.

- Karijeru ću završiti u Sportingu, moram da mu se odužim igranjem barem jednu sezone. Taj klub me je skautirao kada niko drugi u meni nije ništa video, on je od mene napravio igrača i bez njega bih verovatno radio u Mekdonaldsu - jasan je bio Ronaldo.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.