SRPSKI FUDBALER UŠAO U ODABRANO DRUŠTVO! Joveljić nastavlja da briljira u dresu tima iz Los Anđelesa! (VIDEO/FOTO)
Dejan Joveljić, Foto: Profimedia

NOVA FANTASTIČNA PARTIJA!

SRPSKI FUDBALER UŠAO U ODABRANO DRUŠTVO! Joveljić nastavlja da briljira u dresu tima iz Los Anđelesa! (VIDEO/FOTO)

Postao je peti igrač u istoriji Galaksija, koji je postigao po gol na pet vezaniih mečeva

Objavljeno: 08:28h

Dejan Joveljić, srpski napadač, nastavio je sa sjajnim partijama u dresu Los Anđeles Galaksija. Dvadesetdvogodišnji fudbaler je bio dvostruki strelac u porazu svog tima od San Hozea - 2:3.

Potcenili su igrači Galaksija rivala, koji doduše jeste jedan od najslabijih timova Zapadne konferencije MLS lige, ali je i tim koji je postigao tri gola u prvom poluvremenu, a strelci su bili Espinoze sa penala, te Ebobisea i Lopeza.

Domaćin je krenuo agresivno u drugo poluvreme, a posle samo tri minuta igre u nastavku lopta je završila u mreži. Joveljić je pratio akciju svog tima po levoj strani, zatim dobio povratnu loptu, koju je sproveo u mrežu sa 13-14 metara od gola.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Anderlehta, Volfzbergera i Ajntrahta iz Frankfurta drugi gol je postigao u 88. minutu, na veoma atraktivan način. Joveljić je primio loptu na ivici kaznenog prostora, potom izbacio dvojicu čuvara, a onda preciznim udarcem savladao golmana San Hozea. Galaksi je uspeo da utakmicu uvede u dramatičnu završnicu, ali ne i da dođe do još jednog gola vrednog boda.

Sa ova dva gola, Joveljić je došao do brojke od osam pogodaka u MLS ligi, a 11 u svim takmičenjima ove sezone. Takođe, on je peti igrač u istoriji Galaksija, koji je postigao po gol na pet vezaniih mečeva, a pre njega su to učinili Zlatan Ibrahimović, Robi Kin, Karlos Ruiz i Eduardo Hurtado.

Ovim porazom, tim iz Kalifornije umanjio je sebi šanse da se nađe u plej-ofu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.