PIĆINI SE OPROSTIO OD KLUBA: Fudbal mi nikada nije bio pitanje novca, Zvezda ima jednog navijača više!
Kristijan Pićini, Foto: EPA/Robert Perry

lepo od njega

PIĆINI SE OPROSTIO OD KLUBA: Fudbal mi nikada nije bio pitanje novca, Zvezda ima jednog navijača više!

Pičini u Crvenu zvezdu stigao prošle zime kao slobodan igrač

Objavljeno:

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Kristijan Pičini na društvenim mrežama je podelio oproštajnu poruku od crveno-belih.

Prvo je obrazložio zašto nije uspeo da se dokaže u Srbiji.

- Danas sam raskinuo ugovor sa svojim, sada već bivšim klubom. Posle deset godina u Seriji A, Primeri i Primeiri, nisam mogao da se naviknem na novu zemlju, zbog svojih navika i nekih drugih stvari“, poručio je Pičini. Posledica svega je to da nisam bio srećan, što je bila kap koja je prelila čašu. Jako sam zahvalan na prilici da igram u najvećem klubu na Balkanu, da doživim atmosferu Marakane, da upoznam neverovatne navijače - napisao je italijanski bek.

Kako kaže, neće tražiti potraživanja koja mu prema ugovoru pripadaju na još dve godine.

- Nisam želeo da dovodim sebe u nezgodnu situaciju, pogotovo ne klub, zbog čega sam odlučio da oprostim dve godine ugovora, kako bi Zvezda mogla da dovede zamenu. Fudbal mi nikada nije bio pitanje novca, pogotovo nakon povrede koju sam doživeo 2019. godine. Igram fudbal da bih uživao, zbog strasti i ako to ne mogu da nađem, onda se sklonim... Hvala Crvenoj zvezdi, od danas imate još jednog navijača - zaključio je defanzivac.

Pičini u Crvenu zvezdu stigao prošle zime kao slobodan igrač. On je u klub iz Ljutice Bogdana došao iz redova Valensije. Za Zvezdu odigrao je ukupno 13 utakmica.

(Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.