JUG ITALIJE ĆE PROKLJUČATI: Napoli pronašao Maradoninog naslednika, stiže legendarni Argentinac!
Fudbaleri Napolija, Foto: Epa/ FABIO FRUSTACI

JUG ITALIJE ĆE PROKLJUČATI: Napoli pronašao Maradoninog naslednika, stiže legendarni Argentinac!

Italijanski mediji pišu kako je klub sa juga Italije ozvaničio ponudu

Objavljeno:

Za Dibalu se u prošlosti maltene svakog leta "lomila koplja", a ovog puta je to delovalo drugačije.

"Desetka" Juventusa je na ne tako doličan način otišao iz Juventusa, sada je magičan broj "bjankonera" pripao njegovom odličnom drugaru, Polu Pogbi, a Dibala već neko vreme ne može da nađe novi klub.

Inter je bio favorit mesecima, ali su čelnici sa "Meace" sav trud i finansije uložile u povratak Lukakuka čim se ukazala takva prilika za Belgijancem.

Redom su se smenjivali Junajted, Barselona, Totenhem - da bi ostale samo dve realne opcije i to u vidu Rome i Napolija. A izgleda da će Napoli dobiti magičnog Argentinca.

Paulo Dibala
foto: EPA/Alessandro Di Marco

Italijanski mediji pišu kako je klub sa juga Italije ozvaničio ponudu - Dibala bi po njoj zarađivao šest miliona evra godišnje, što nije daleko od primanja u Juventusu.

Po nama ovo bi bio odličan sklop. Dibala bi verovatno još jednom poneo "desetku", Insinje je otišao u MLS a plus znamo kako Napolitanci gledaju na Argentince. Napoli će pride nastupiti i u Ligi šampiona, a nalaze i pred zaradom od 40 miliona evra koliko će Čelsi platiti za Kulibalija.

Može li Dibala da načini "Maradonino" čudo i povede tim ka Skudetu? Osvajanje istih itekako zna, čak pet ih je skupio u Juventusu.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.