LEPA KAO BOGINJA, TELO KAO REMEK DELO: Ona je od Levandovskog napravila zver i najboljeg igrača sveta! (FOTO)
Foto: EPA/Abedin Taherkenareh

anđeoska lepota

LEPA KAO BOGINJA, TELO KAO REMEK DELO: Ona je od Levandovskog napravila zver i najboljeg igrača sveta! (FOTO)

Sigurno najzaslužnija za njegov uspon svih ovih godina

Objavljeno: 11:03h

"Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena", glasi čuvena izreka, a tako je i sa najboljim fudbalerom sveta za 2020. godinu u izboru FIFA, Robertom Levandovskim.

Poljak je u četvtrtak uveče zvanično dobio nagradu "The best" koji dodeljuje Svetska fudbalska federacija za najboljeg fudbalera u proteklih godinu dana, i to ispred Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Robert Levandovski
foto: EPA/Valeriano di Domenico

A sigurno ogromne zasluge za to pripadaju i njegovoj prelepoj supruzi Ani, koju navijači širom sveta itekako dobro poznaju, posebno posle onih slika sa Svetskog prvenstva u Rusiji.

- Svaka čast, dragi! Uspeo si! Ostvarili su se tvoji snovi, bila je ovo neverovatna godina. Jako sam ponosna na tebe. Volim te! - napisala je Ana, čim je Leva proglašen za najboljeg.

Upravo se atraktivna fitnes instruktorka i nutriocinistkinja smatra jednom od najzaslužnijih za neverovatan uspon napadača Bajerna poslednjih godina.

Ona se uvek trudila da njen suprug jede zdravo i da unosi samo prave stvari u svoj organizam. I sam Levandovski bio je istinski predan kako bi uspeo, ali imao je veliku podršku, motiv i najbolje savete od profesionalke kakva je Ana.

Ana Levandovski, Robert Levandovski
foto: EPA/Yoan Valat

Nutricionistkinja je i dobro poznata u Poljskoj. Zanimljivo da mnogi igrači u reprezentaciji Poljske od Leve i njegove supruge traže savete kako da promenom ishrane i načina života dodatno usavrše svoje telo i kako da dodatno napreduju.

Ana Levandovski, Robert Levandovski
foto: EPA/Peter Powell

Tigo Cionek, nekadašnji saigrač, otkrio je za "ESPN" kako se Bajernova zvezda uglavnom hrani, naravno na preporuku svoje lepe i brižne supruge.

- Na dan meča jede puno proteina. A za doručak uvek tunjevinu. Izbegava sve što sadrži gluten i laktozu. Dan pre igranja, nakon večere, uvek može pojesti tanjir pudinga od riže da napuni telo ugljenim hidratima i glukozom za naredni dan. Zatim, u oporavku, povrće i avokado.

S takvom ishranom i takvom ženom pored sebe, Levandovskom je uspeh bio zagarantovan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.