ZVEZDA TRAŽI NAPADAČA: Ovo ime do sada nije bilo pominjano! RUS BI MOGAO U CRVENO-BELI DRES!
Ivan Ignjatijev, Foto: Profimedia

FK Crvena zvezda

ZVEZDA TRAŽI NAPADAČA: Ovo ime do sada nije bilo pominjano! RUS BI MOGAO U CRVENO-BELI DRES!

Mediji ne prestaju sa licitiranjem imena koja bi rešila pitanje napada Crvene zvezde, a pojavilo se još jedno novo ime.

Objavljeno:

Portal Nova.rs prenosi da je jedna od opcija Zvezde i mladi ruski napadač Ivan Ignjatijev (23) koji je trenutno bez kluba.

Ignjatijev je proteklu sezonu odigrao u Rubinu koji je ispao iz elite i nije se proslavio, na 14 nastupa postigao je tek jedan gol (ukupno tri na 40 nastupa za dve sezone), pa je sada zbog finansijskih problema kluba slobodan igrač.

STANKOVIĆ IMA ŠTA DA ZAMERI IGRAČIMA! Zadovoljan razultatom, ali ne i ovom SEGMENTOM!

Svojevremeno je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Rusiji u svom godištu, prošao je cenjenu fudbalsku školu Krasnodara, zaigrao za prvi tim sa tek 18 godina, da bi sve pošlo po zlu kada je u januaru 2020. godine praktično izboksovao transfer u Rubin.

1 / 6 Foto: Starsport

Tamo se nije snašao, govorilo da je to i do malo opuštenijeg načina života, da bi sve kulminiralo ispadanjem Rubina iz elite.

Zvezda ga je dobro upamtila dok je nastupao za Krasnodar pošto joj je 2017. godine dao gol u kvalifikacijama za Ligu Evrope u pobedi ruskog tima na domaćem terenu rezultatom 3:2.

ZVEZDA MOĆNA NA OTVARANJU SEZONE! Radnički NASTRADAO na Marakani, novajlije raspucane! (VIDEO)

Blistao je u mladom timu Krasnodara gde je postigao 44 gola na 55 nastupa, u seniorskom timu nagovestio je potencijal sa 17 golova na 54 nastupa, ali onda je usledio snovrat.

Ignjatijev je nastupao za sve mlađe selekcije Rusije, ali još uvek nije debitovao za seniorsku reprezentaciju, možda bi Zvezda bila prava odskočna daska da ispuni svoj potencijal.

Espreso/Sportske.net/Nova S


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.