ZVEZDA MOĆNA NA OTVARANJU SEZONE! Radnički NASTRADAO na Marakani, novajlije raspucane! (VIDEO)
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

perfektan start

ZVEZDA MOĆNA NA OTVARANJU SEZONE! Radnički NASTRADAO na Marakani, novajlije raspucane! (VIDEO)

Crveno-beli krenuli u novi sezonu dominantnom partijom

Objavljeno: 21:59h

Fudbaleri Crvene zvezde su na sjajan način započeli odbranu titule, pošto su u 1. kolu Superlige savladali ekipu Radničkog iz Niša na Marakani rezultatom 4:0.

Dejan Stanković u potpunosti može da bude zadovoljan partijom svojih izabranika jer je sve već bilo završeno u prvom poluvremenu.

Ono što takođe raduje navijače Zvezde je to što su novajlije imale zapažen učinak.

Crveno-beli su poveli već u 3. minutu sa penala, a u neumoljiv je bio Katai.

Usledio je period inicijative Radničkog koji nije uspeo da materijalizuje svoje šanse. Kako to obično biva, usledila je kazna u 25. minutu.

FK Crvena zvezda, FK Radnički, Superliga Srbije
foto: Starsport

Mirko Ivanić je u prethodnom napadu zadrmao prečku, a onda je asistirao Kingsu Kangvi koji postiže gol na debiju. Ivanić je opet probijao po levoj strani, samo je ovoga puta proigrao vezistu iz Zambije na ivici šesnaesterca. Ovaj to nije propustio i sigurnim udarcem naterao Drobnjaka da po drugi put vadi loptu iz mreže.

Odbili su izabranici Dejana Stankovića nalet Radničkog i sa novim golom verovatno i rešili pitanje pobednika već u prvom poluvremenu.

FK Crvena zvezda, FK Radnički, Superliga Srbije
foto: Starsport

Izbio je Ivanić sam pred gol Radničkog, njegov udarac je odbranio Drobnjak, ali tu intervenciju nije ispratila odbrana Nišlija. Najbrži do lopte je bio Milan Pavkov koji ju je smestio u nebranjenu mrežu.

Tek što je počelo drugo poluvreme, a već je Zvezda stigla do ćetvrtog gola na ovom meču. Nesebičan je bio Mirko Ivanić koji je "bocnuo" loptu preko Drobnjaka do Osmana Bukarija. Pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku nije mogao da propusti ovakvu priliku.

Proveravalo se da li je postojao potencijalni ofsajd, ali iz VAR sobe je javljeno da je sve regularno.

Nekoliko minuta kasnije Bukari je ponovo zatresao mrežu, ali je gol ipak poništen, pa je rezultat ostao nepromenjen do kraja meča.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.