MASKIRANI HULIGANI OTERALI ROBIJEVOG NASLEDNIKA: Nikad u životu nisam video ono što sam video u Sloveniji! (VIDEO)
Vidno ljuti; Navijači Olimpije, Foto: Printscreen/Twitter/@SC_ESPN

skandal o kom bruji evropa

MASKIRANI HULIGANI OTERALI ROBIJEVOG NASLEDNIKA: Nikad u životu nisam video ono što sam video u Sloveniji! (VIDEO)

Maskirani navijači Olimpije upali su na početak konferencije, te došli do stola i počeli da viču na sve koji su se u tom trenutku našli za istim, a sve zbog Roberta Prosinečkog

Objavljeno:

Navijači ljubljanskog kluba nikako ne mogu da se pomire sa činjenicom da Robert Prosinečki više nije trener.

Na mesto koje je do skoro pripadalo Zvezdinoj legendi Robertu Prosinečkom, Olimpija je dovela bivšeg španskog fudbalera Aleberta Rieru.

U ponedeljak je trebalo da bude održana konferencija za novinare, ali se zbog upada navijača nije dogodila.

Maskirani navijači Olimpije upali su na početak konferencije, te došli do stola i počeli vikati na sve koji su se u tom trenutku našli za istim.

Ono što je Zmajčeke još više razbesnelo, bilo je pitanje novopristiglog trenera da li imaju nešto oko fudbala da ga pitaju. Izrevoltirani takvim ponašanjem, isterali su Španca iz dvorane.

Jedan od navijača viknuo je „you are not welcome here“ (nisi dobrodošao ovde), pa je španski trener skupio svoje stvari i otišao.

KRVAV EPILOG DERBIJA: Brutalna TUČA huligana motkama, navijač (20) PODLEGAO POVREDAMA!

Obožavaoci Olimpije ogorčeni su odlaskom Prosinečkog koji je prošle nedelje otišao iz kluba nakon samo tri meseca.

Prisetimo se, legenda fudbala i Olimpija nisu se rastali u prijateljskim odnosimo, rastanak je bio u najmanju ruku vrlo buran. A Rijera je u neverici:

- Nikad u životu nisam video ono što sam video u Sloveniji, a to je da navijači uđu u salu za medije. Otišao sam sa konferencije za medije jer nije bilo više sportskih pitanja. Dobio sam mnogo poruka od prijatelja i poznanika iz Španije, ali moram da kažem da se nisam uplašio nijednog momenta - rekao je Rijera za "Marku" i dodao:

Robert Prosinečki
foto: EPA/Fehir Demir

- Ne žale se oni na mene, izgleda da su ljuti zbog otkaza koji je dobio Robert Prosinečki. Žale se menadžmentu kluba i predsedniku, a ja sa tim nemam veze.

Rijera je u karijeri, između ostalih klubova, nastupao za Mančester siti i Liverpul, a karijeru je završio 2016. u slovenačkom Kopru.

Podsetimo, Prosinečki pre dva dana oštro govorio o upravi Olimpije.

- Puno sam godina u fudbalu i nikada u životu nisam radio s takvim prevarantima i lažljivcima. Apsurdan je način kako vode klub, ovako nešto ne bi režirao ni Alfred Hičkok - poručio je, između ostalog, Prosinečki.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.