REAL SMISLIO PLAN ZA JOVIĆA: Pušta ga u Firencu za džebe, ali iza toga klub iz Madrida sprema nešto neverovatno!
Luka Jović, Foto: Profimedia

znaju da posluju

REAL SMISLIO PLAN ZA JOVIĆA: Pušta ga u Firencu za džebe, ali iza toga klub iz Madrida sprema nešto neverovatno!

Real se već oslobodio velikih plata, jer su klub napustili Bejl i Marselo, pa sad kada ode i Jović biće mesta da se dovede jedno veliko pojačanje

Objavljeno: 10:09h

Sve smo bliži kraju sage u vezi odlaska Luke Jovića iz Real Madrida, po svemu sudeći to bi trebalo da se desi u narednim danima.

Posle tri ne baš tako uspešnih sezona u Kraljevskom klubu Luka Jović će najverovatnije karijeru nastaviti u Italiji i to u redovima Fiorentine. Tako će nastaviti tu tradiciju srpskih napadača u Firenci, posle odlaska Dušana Vlahovića u Juventus.

Što je šokantnije je da će Real, Jovića pustiti da ode u Seriju A za džabe.

Međutim klub iz prestonice Španije je smislio lepu stvar koja se tiče Jovićevog transfera. A to je...

Naime Real će u klauzulu ugovora staviti da od Jovićeve sledeće prodaje njima ide čak 50% tako da će time makar nekako uspeti da vrate nki novac koji su platili da njegov dolazak.

Luka Jović
foto: Profimedia

Španski mediji otkrivaju da je razlog zbog kog je Real Madrid pustio Jovića da ode za "džabe" i to što će Fiorentina pokriti njegovu platu i tako im uštedeti čak 20 miliona evra, što govori da se spremaju da napadnu neko veliko ime, možda već ovog leta, ali je verovatnije idućeg.

Real se već oslobodio velikih plata, jer su klub napustili Bejl i Marselo, pa sad kada ode i Jović biće mesta da se dovede jedno veliko pojačanje.

Jović je za Real u prethodne tri sezone postigao samo tri gola, pa se svi nadaju da će u Italiji vratiti formu koja ga je krasila dok je nosio dres Ajntrahta, naravno da bi to prijalo i Draganu Stojkoviću Piksiju, jer se Svetsko prvenstvo sve više bliži.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.