IPAK NIŠTA OD ZVEZDE: Kolumbijac dobija 5.000.000 evra od konkurenta!
Mateo Kasijera, Foto: EPA/Manuel Fernando Araujo

propao posao

IPAK NIŠTA OD ZVEZDE: Kolumbijac dobija 5.000.000 evra od konkurenta!

Zanimljivo, Zvezda je po okončanju sezone nameravala da dovede kapitena Zenita Artjoma Dzjubu, a sada se klub iz Sankt Peterburga interesuje za Strahinju Erakovića za kog je navodno ponudio osam miliona evra

Objavljeno: 13:55h

Iako je bio velika želja Crvene zvezde koja je bila spreman i da "probije" klupsku kasu zbog njega, kolumbijski napadač Mateo Kasijera definitivno ovog leta neće doći na Marakanu!

Ruski mediji prenose saznanja kolumbijskog novinara Pipea Sijere koji navodi da će aktuelni napadač Sočija skoro izvesno preći u Zenit za sumu od pet miliona evra.

FK Zenit
foto: Profimedia

Ugovor će biti potpisan na tri godine, uz opciju produžetka saradnje za još jednu, dok je napadač prethone sezone imao učinak od 14 golova i šest asistencija za Soči.

Zanimljivo, Zvezda je po okončanju sezone nameravala da dovede kapitena Zenita Artjoma Dzjubu, a sada se klub iz Sankt Peterburga interesuje za Strahinju Erakovića za kog je navodno ponudio osam miliona evra.

Strahinja Eraković
foto: Starsport©

Kasijera je karijeru počeo u Deportivu iz Kalija za koji je na 43 meča dao 12 golova. To ga je preporučilo Ajaksu čiji član je bio od 2016. do 2019. godine.

Za to vreme je, doduše, igrao za mlađe kategorije Kopljanika dve sezone i dao je 29 golova. Za prvi tim je odigrao 21 meč i tri puta se upisoa u strelce. Išao je na pozajmicu u Groningen, a 2019. se zaputio u Portugaliju - u Belenenseš.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.