PONUDA KOJA SE IPAK ODBIJA? Zvezdi malo 8 miliona za Erakovića, imaju drugi predlog!
Strahinja Eraković, Foto: Starsport©

najtraženija roba crveno-belih

PONUDA KOJA SE IPAK ODBIJA? Zvezdi malo 8 miliona za Erakovića, imaju drugi predlog!

Klubovi su u sjajnim odnosima

Objavljeno:

S obzirom da ima samo 21 godinu, ulazak u A reprezentaciju Srbije i sjajnu polusezonu koju je imao iza sebe, nema sumnje da je Strahinja Eraković "najtraženija roba" na transfer tržištu kada je u pitanju Crvena zvezda.

To su i čelnici srpskog šampiona više puta isticali, te se ograđivali da mladog štopera neće prodati ukoliko ponuda nije dvocifrena kada su u pitanju milioni.

168. večiti derbi, Strahinja Eraković, Rikardo Gomeš
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Dinamo Moskva i njihovih navodnih sedam miliona evra su odbijeni, a "Sportski žurnal" javlja da se u priču sada uključio i Zenit koji nezvanično nudi osam.

Zvezda traži više, uz to i određene procente, mada je prostor za dogovor ostao otvoren. Naime, crveno-bele očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona i Erakovića u njima vide kao vrlo bitan deo slagalice.

"Žurnal" ističe da bi Zvezda pristala da ga proda eventualno krajem avgusta. Ili da se sada napravi dogovor od 10 miliona, a da Eraković ostane u klubu do kraja kvalifikacija. Međutim, Rusima se navodno ta ideja ne sviđa.

Klubovi su u sjajnim odnosima, ali zanimljivo je da je ranije propao dolazak kapitena Zenita Artjoma Dzjube na stadion "Rajko Mitić".

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.