VIKI POLUGOLA NA TERENU, GRUDI PRELIVAJU, DOLE SE SVE VIDI: Vešta je sa lopticama, reket drži čudno... (VIDEO)
Viktorija Viki Odintcova, Foto: Printscreen/Instagram/viki_odintcova

ma kakav vimbldon

VIKI POLUGOLA NA TERENU, GRUDI PRELIVAJU, DOLE SE SVE VIDI: Vešta je sa lopticama, reket drži čudno... (VIDEO)

Nema šta, samom pojavom bi se proslavila i navukla gomilu sponzora, koliko i svojevremeno Ana Kurnjikova ili Gabrijela Sabatini

Objavljeno: 18:45h

Poznata ruska manekenka Viktorija Viki Odintcova (28) svakodnevno ostavlja bez daha milione svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Na Instagramu ih je već preko pet miliona a brojka stalno raste, kao i pritisak Viktorijinih fanova jer su neke njene fotke i snimci toliko izazovni.

1 / 11 Foto: instagramscreen

Viki se proslavila kao zečica Plejboja, a kao mnoge takve, ima pik na slavne sportiste, ali Ruskinja bira samo posebnu vrstu.

Zgodna Viki "pada" na Formula 1 vozače, ali samo najbolje - šampione. Posle veze sa dvostrukim svetskim prvakom Fernandom Alonsom, pre dve godine je u Monaku uslikana sa Luisom Hamiltonom.

Potvrdila je ovu vezu, ali je brzo okončala jer joj je trebalo novo uzbuđenje. Nije mogao da joj ga ponudi ni slavni fudbaler Kristijano Ronaldo koga je glatko odbila jer - nije njen tip!

Možda bi Odintcova nadmašila sve njih da se sama oproba u sportu. Viki se tako poigrala sa lopticama na teniskom terenu, pa pozirala na mreži u provokativnim krpicama i pozama.

Izrez na suknjici je bio potpuno otvoren, a Viktorija je suugestivno držala dršku reketa pozirajući na travi terena.

Nema šta, samom pojavom bi se proslavila i navukla gomilu sponzora, koliko i svojevremeno Ana Kurnjikova ili Gabrijela Sabatini.

Ispod možete videti još Vikinih fotografija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.