ENGLEZI NISU SVEMOĆNI: Bajern je ZA SIĆU kupio ZVER iz Liverpula, raspao se Klopov moćni napadački trio!
Sadio Mane (levo), Foto: EPA/Peter Powell

gotov posao!

ENGLEZI NISU SVEMOĆNI: Bajern je ZA SIĆU kupio ZVER iz Liverpula, raspao se Klopov moćni napadački trio!

Sada je pitanje da li ovo znači da će šampion Nemačke ipak prodati Roberta Levandovskog?

Objavljeno: 14:31h

Liverpul je pre nekoliko dana završio posao sa dovođenjem Darvina Nunjesa iz Benfike u transferu koji s bonusima može da ih košta 100 miliona evra. Sada se čini da je jasno zašto nisu pitali za cenu.

Redsi će vrlo brzo ostati jednog od svojih najboljih fudbalera, pošto su prihvatili ponudu Bajerna iz Minhena za usluge Sadija Manea. Na ovaj način raspao se omaleni, ali izuzetno brzi i okretni, ubitačni napadački trio trenera Jirgena Klopa: Salah-Mane-Firmino.

Mane je po okončanju sezone rekao da želi novi izazov i odbio da produži ugovor sa Liverpulom koji se tako našao u situaciji da ili proda brzonogog Senegalca ili da rizikuje da ga sledećeg leta izgubi za džabe.

Bajern je odmah pokazao interesovanje, a uvek proračunati Bavarci su prošli odlično s obzirom da će Mane (30) potpisati trogodišnji ugovor sa njima, a vicešampionu Evrope i Engleske će platiti samo 32 miliona evra i očekivanih šest miliona bonusa. Malo, s obzirom na današnje tržište...

Vest o transferu su sinoć proneli nemački mediji, a danas potvrdio poznati agent Fabricio Romano koji je za utorak najavio lekarski pregled Manea u prostorijama Bajerna.

Sada je pitanje da li ovo znači da će šampion Nemačke ipak prodati Roberta Levandovskog Barseloni? Prve dve ponude su odbili...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.