ZVANIČNO! Partizan predstavio NOVO pojačanje!
Filipović i Iliev, Foto: FK Partizan

prošao lekarske preglede

ZVANIČNO! Partizan predstavio NOVO pojačanje!

Posle Zlatana Šehovića, još jedan novi igrač u Humskoj

Objavljeno:

Aleksandar Filipović je drugo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

Doskorašnji fudbaler Bate Borisova je prošao lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima, a timu koji predvodi Ilija Stolica će se priključiti u toku današnjeg dana.

Klub iz Humske će za Filipovića platiti obeštećenje od 100.000 evra Bate Borisovu i, što je verovatno još važnije, popuniti poziciju desnog beka, koja je posle odlaska Aleksandra Miljkovića ostala sa samo jednim rešenjem - Markom Živkovićem i mladim Matejom Staševićem, koji se takođe bori za mesto na pripremama u Ptuju.

Filipović dolazi po želji trenera, koji ga poznaje iz mlađih selekcija, ali i iz perioda kada su zajedno branili boje Voždovca i angažovan je, po rečima Ilije Stolice, zbog svestranosti, mogućnosti da pokriva gotovo sve pozicije u odbrani, ali i profesionalizma.

Stadion Partizana
Stadion Partizanafoto: Espreso

- Kada sam dobio poziv Partizana, znao sam da moram da iskoristim tu priliku, jer se ona ne ukazuje često. Veoma sam srećan što ću biti deo ovako velikog kluba! Daću sve od sebe da opravdam očekivanja uprave kluba! Ponovni susret sa trenerom Stolicom me jako raduje, veoma smo lepo sarađivali u Voždovcu i drago mi je što opet imamo priliku da sarađujemo. Imali smo puno lepih momenata u Voždovcu, sada se nadam da će ih biti puno više. Želja je da pomognem klubu u ostvarivanju ciljeva! Znam da su to najviši mogući ciljevi i spreman sam dati sto posto sebe na svakom treningu i utakmici, kako bismo došli do trofeja - rekao je Aleksandar Filipović posle potpisivanja ugovora.

Angažovanjem pomenutog igrača, crno-beli su praktično tek "načeli" prelazni rok, jer se očekuje bar još jedan fudbaler u odbrani i to centralni defanzivac, gde je prvi izbor Svetozar Marković (Olimpijakos), dok je ozbiljna opcija i Aleksandar Radovanović (Kortrajk), a očekuje se i dolazak dva ili tri internacionalca u ofanzivnom delu tima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.