PUKLA TIKVA, NEĆE VIŠE DA GA TRPE! Ronaldo napušta Junajted i VRAĆA se po novi trofej LŠ!
Kristijano Ronaldo pred vratima Real Madrida!, Foto: EPA/Peter Powell

ŠPANCI BRUJE!

PUKLA TIKVA, NEĆE VIŠE DA GA TRPE! Ronaldo napušta Junajted i VRAĆA se po novi trofej LŠ!

Novi trener "crvenih đavola" želi mladu ekipu, "očišćenu od velikih zvezda i pre svega - ega"

Objavljeno:

Kakvu je ponoćnu bombu detonirala španska "Marka"! Naime, prema pisanju uglednog sportskog lista sa Pirineja, Kristijano Ronaldo bi mogao da se vrati u redove Real Madrida!

Kako stvari stoje, novi menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag u "rebildingu" Crvenih đavola ne vidi mesto za jednog od najboljih igrača u istoriji, pa je Kristijano Ronaldo dao znak menadžerima da stupe u kontakt sa Realom!

To se navodi kao primarni razlog Ronaldove želje za selidbom, a kao drugi to što Kristijano želi da igra u Ligi šampiona, što s Mančester junajtedom nije moguće u nadolazećoj sezoni.

- Za Ronalda je najvažnije da nastavi da igra u Ligi šampiona. To naredne sezone neće moći sa Junajtedom, koji je bio šesti u Premijer ligi. Ronaldo ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine, a Ligu šampiona bi mogao da iskoristi kao argument za odlazak iz Mančester junajteda - Prenosi "Marka"

RONALDO SLAO PORUKE NAŠOJ MANEKENKI, A ONDA SU ONE DOSPELE U "POGREŠNE RUKE": Evo šta je PISAO!

Iako je Ten Hag na prvoj konferenciji po dolasku u Mančester kroz osmeh saopštio da "očekuje golove od Ronalda", deluje da su se stvari veoma brzo promenile, te da holandski stručnjak želi mladu ekipu, "očišćenu od velikih zvezda i pre svega - ega".

I italijanska "Republika" je pre nekoliko dana nagovestila da bi Kristijano mogao da ode iz Mančestera, navodeći da se uveliko formira red zainteresovanih klubova za usluge jednog od najboljih fudbalera u istoriji.

Ono što je paradoksalno u celoj priči jeste izjava predsednika Reala Florentina Peresa od pre nekoliko nedelja, tačnije sa kraja sezone, kada je izjavio da "nema šanse da se Ronaldo vrati u Real Madrid".

1 / 6 Foto: Starsport

Kristijano Ronaldo je najveće uspehe u karijeri zabeležio upravo noseći dres "kraljevskog kluba", sa kojim je za 10 sezona osvojio čak četiri Lige šampiona, uz dve titule prvaka Španije. U 438 mečeva koliko je odigrao za Real, postigao je nestvarnih 450 golova.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.