MNOGO MU ZNAČI POVRATAK! Partizan predstavio Zlatana Šehovića! (FOTO)
Predstavljanje Zlatana Šehovića, Foto: FK Partizan/Antonio Ahel

POJAČANJE!

MNOGO MU ZNAČI POVRATAK! Partizan predstavio Zlatana Šehovića! (FOTO)

Izdanak omladinske škole crno-belih spreman je za sve što ga očekuje

Objavljeno: 12:44h

Nekadašnji igrač Partizana i izdanak omladinske škole, Zlatan Šehović, vratio se u svoj matični klub u koji je došao kao osmogodišnji dečak.

Šehović je u Makabi Netanju prešao u sezoni 2019/2020, gde je odigrao 33 utakmice i upisao asistenciju i gol. Zlatan je za Partizan odigrao 14 utakmica uz osvojen pehar Kupa 2019. godine. Sa novim šefom stručnog štaba, Ilijom Stolicom, sarađivao je u selekciji U21.

Danas je, u prisustvu generalnog direktora FK Partizan – Miloša Vazure i sportskog direktra – Ivice Ilieva, potpisao novi trogodišnji ugovor.

- Ja sam dete Partizana, kao što svi već znate, i mnogo mi znači ovaj povratak. Od prve sekunde od kad se pojavila priča za Partizan nisam imao dilemu gde ću, koji će moj klub biti sledeći. Kada sam otišao u Izrael i tada sam rekao da želim jednom da se vratim, tako da sam zaista presrećan. U Izrealu sam dosta napredovao za ove dve i po godine i jednostavno je to bilo jedno veliko iskustvo za mene. Sazreo sam kao igrač, napredovao, posebno prošle sezone kada sam proglašen za najboljeg defanzivnog igrača lige, a sada jedva čekam da obučem crno-beli dres - izjavio je Šehović i dodao:

1 / 3 Foto: FK Partizan/Antonio Ahel

- Sarađivao sam sa šefom Stolicom dva puta do sada, u reprezentaciji do 17 godina i u mladoj do 21 godine. Po mom mišljenju, on je sigurno najbolji naš trener trenutno, tako da mislim da je Partizan doneo pravu odluku dovođenjem njega za šefa stručnog štaba. Mnogo sam srećan i uzbuđen što ćemo opet sarađivati. Partizan sam pratio ove dve i po godine konstantno, svaku utakmicu. Baš svaku! Zato znam gde dolazim i spreman sam! Svi znamo šta sledeća sezona donosi, koliki je ulog, to je Liga šampiona za osvojeno prvo mesto, a ciljevi u Partizanu su uvek najveći, tako da i ja dolazim sa najvećim ciljevima i očekivanjima i mislim da je ekipa spremna, a i da sam ja spreman za sve što nas očekuje - zaključio je Zlatan Šehović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.