GUŽVA U TRCI ZA DOVOĐENJE SLOBODNOG IGRAČA! Partizan poslao ponudu, na odgovor čeka skoro mesec dana!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

traže ga mnogi klubovi!

GUŽVA U TRCI ZA DOVOĐENJE SLOBODNOG IGRAČA! Partizan poslao ponudu, na odgovor čeka skoro mesec dana!

Žilijen Ngoju bira koja mu je opcija najprimamljivija

Objavljeno: 16:16h

Partizan je poslao ponudu Žilijenu Ngoju, igraču sa kojim je bio vrlo blizu dogovora prošlog leta. Čak je Belgijanac došao u Beograd, sve se dogovorio sa klubom, a onda je njegov menadžer počeo da igra neku čudnu igru i Ngoj je ostao u Eupenu.

Uslovi su se sad promenili makar zbog toga što je Ngoj slobodan igrač. Istekao mu je ugovor sa Eupenom i može da bira gde će da nastavi karijeru. Partizan je u akciji, poslao mu je ponudu još pre mesec dana, ali na odgovor se i dalje čeka.

Kako otkrivaju belgijski mediji, Žilijen ima na stolu pregršt ponuda: od nekoliko domaćih klubova, od Partizana, poljske Legije, turskih Kasimpaše i Adane, ali i nemačkih Šalkea, Verdera i Hamburga. Ima i dovoljno vremena da izabere koja mu je opcija najprimamljivija.

Jasno je da su bundesligaši najzanimljiviji, verovatno i platežno najmoćniji, ali ono što bi mogla da bude prednost Partizana je - Evropa. Od svih pobrojanih klubova jedino crno-beli će biti na međunarodnoj sceni ovog leta, sa lepom šansom da ostanu i mnogo duže od toga.

Ngoj je sezonu u Belgiji završio sa 29 odigranih mečeva na dva fronta, pet golova i tri asistencije, s tim da je skrajnut iz tima u finišu prvenstva kada je postalo jasno čelnicima Eupena da neće produžiti ugovor.

Ngoj je svestran ofanzivac, može da igra po oba boka, ali i kao polušpic, gde ga je „video“ prošlog leta Aleksandar Stanojević, a može da bude i klasičan, najistureniji napadač.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.