NEĆE VIŠE BITI DEO TIMA! Fudbaler se emotivnom porukom oprostio od Partizana! (FOTO)
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

zahvalio se svima!

NEĆE VIŠE BITI DEO TIMA! Fudbaler se emotivnom porukom oprostio od Partizana! (FOTO)

Bojan Ostojić će imati drugačiju ulogu u hijerarhiji crno-belih

Objavljeno: 21:40h

Bojan Ostojić, iskusni štoper Partizana, oprostio se od crno-belih emotivnom porukom na Instagramu.

Ostojiću je istekao ugovor na kraju sezone 2021/22, a on neće biti više deo tima već će imati drugačiju ulogu u hijerarhiji crno-belih.

Štoper će se preseliti u Teleoptik, gde će u početku biti deo igračkog kadra i pomoći mladim igračima da stasaju, dok će nakon te misije imati ulogu trenera u razvojnoj ekipi Partizana.

Iako će i dalje biti veoma vezan za crno-bele, Ostojić se na svom Instagram profilu veoma emotivnim rečima oprostio od svog voljenog kluba.

- Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću.

Imao sam i imaću zauvek ljubav prema klubu za koji sam dao svoju poslednju kap i ne kajem se nijednog trenutka. Štaviše, kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj "Tango smrti".

Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj... I, uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše.

Hvala svima, navijačima, trenerima, svim mojim saigračima, medicinskom bloku, ljudima u klubu... Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da “izginite” na terenu, a posle kako bude... Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi! Jednom Partizan, uvek Partizan - napisao je Ostojić u oproštajnoj poruci od Partizana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.