TOTALNI REMONT U PARTIZANU! Klub neće praviti problem oko njegovog odlaska!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

UPRAVU ČEKA POSAO!

TOTALNI REMONT U PARTIZANU! Klub neće praviti problem oko njegovog odlaska!

Nemanja Miletić je u situaciji da naplati kvalitetnu sezonu

Objavljeno: 12:47h

Bez obzira na promenu na klupi, znalo se da upravu čeka zahtevan posao tokom leta, naročito oko formiranja defanzivne linije, a već sad se zna da će klub potražiti najmanje dvojicu, možda i trojicu štopera.

Bojan Ostojić verovatno završava karijeru i biće mu ponuđena prekomanda u Teleoptik kako bi pomogao razvoju talenata, Igor Vujačić je planiran za prodaju, a za rastanak se sprema i Nemanja Miletić.

Na prvi pogled – iznenađujući, zato što se u završnici sezone govorilo o nameri čelnika da mu ponude novi ugovor, do juna 2023, s obzirom da mu postojeći ističe, a da je po povratku iz Saudijske Arabije ostavio dobar utisak. Na drugi – razumljiv. U međuvremenu je došlo do zaokreta koji korespondira sa činjenicom da prvi put u poslednjih pet godina, otkako se dolaskom iz Vesterloa pojavio u gro planu, ima „čiste“ papire. I ta činjenica mu daje za pravo da legitimno razmišlja o novom odlasku u inostranstvo.

1 / 3 Foto: Starsport©

Prethodni put kad je napuštao Partizan bio je vezan ugovrom i u Al Readu se obreo uz obeštećenje. Ovoga puta, kao slobodan agent od 30. juna, Nemanja Miletić je u situaciji da naplati kvalitetnu sezonu, pre svega u Superligi, pa i u Ligi konferencije. Da zaradi više nego što ima u Beogradu. S obzirom da mu je 31 godina ovo mu je verovatno poslednja šansa da se „naplati“, kako sportisti znaju da kažu.

Crno-beli su svesni te činjenice i ne žele da sputavaju momka iz Leška da se, posle Belgije i Saudijske Arabije, još jednom oproba van granica države.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.